Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1691939

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

He he he, tog klädnypan på näsan och tittade som hastigast in på apsidan och fann att alla de vanliga pulvren är där för att försvara Apsektens Apsanningar.

Intet nytt under solen.

Nu försöker dessa sektens spjutspetsar sig på den högre matematiken: räknar beläggningsgrad, % av invånare i kommun eller tätort eller storlek av arena m m för att räkna fram någon Apsanning som ska förklara att Apan är bästigast.

Hur mycket dravel de än sprider för att omtöckna evenuella läsare och gömma sanningen bakom blå dunster går det dock inte att förneka att:

Ansiktsmålning, fiskdamm och allmänhetens åkning är inte hockeylagets isträning. Apsketnes har ljutit om det där i åratal men det är bara att erkänna fakta: det är ett spektakel och ett jippo och ingenting mer.

Och det är hela saken.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Hehe, jag är säker på att jag skrev att det är ett jippo i första hand, och det är det som är syftet, så helt korrekt, det är ett jippo, men jag ser inget fel i det...  

Ja Sven, vi bör alla avhålla oss från att skriva statistikinlägg och göra listor med historik över tabeller, procentsatser, egna poängsystem för att räkna fram vilket lag som egentligen är bäst osv, kan du skriva under på det?

Tack oxå att du gav mig attributet "spjutspets", kan tyvärr inte återgälda din utnämning, för jag kan ju aldrig tänka mig att du skrev med ironi och sarkasm :-)

Kommentera