Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1736640

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BGJ: Ah tjenare! Kul se dig här :)
Klart det aldrig är fel med en storvinst och framför allt inte i första matchen i slutspelet för det mentala övertaget och självförtroendet, menade bara (precis som dig) att det blir en helt "ny" match imorgon och skulle bli ytterst förvånad om ni vinner med liknande siffror då. Är det någon match jag tror HV kan ta mot er så är det nästa. Kommer nog se Skeås match i första hand men blir det för ospännande kommer jag växla till DIF vs VF istället. Det känns som en jämnare serie och som utomstående är det i mitt tycke trist att se för ojämna hockeymatcher. Något helt annat när Luleå vinner med stora siffror förstås...då är det underbart att se :)

Själv har jag då redan ångest inför ikväll och är mer än bara lite nervös. Så jäkla mycket jobb att jag inte hinner till bolaget före matchstart dessutom... klarar mina nerver första slutspelsmatchen nykter? Vette fan om man inte försöker smita iväg och inhandla sig några Staropramen ändå. Rödvin dricker bara kärringar och vinalkisar till hockeyn och är i mitt tycke lika illa som att lyssna på dansband :P
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: mjo. skulle nog bli förvånad jag med. fredagens match mot HV sku jag gissa slutar med 2 måls vinst. 4-2 lr nå liknande.

Staropramen :D mumma ;)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: "Rödvin dricker bara kärringar och vinalkisar till hockeyn och är i mitt tycke lika illa som att lyssna på dansband "

Synnerligen vackert sagt:-)

2,5 timme till nedsläpp nu!
Kommentera