Luleå HF

115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1740885

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Modo.

The Heart of Hockey.

Jag vill påstå att Modo ÄR svensk hockey. Tillsammans med Brynäs, Färjestad och Djurgården. Och lite också Frölunda, HV och Luleå.

Men Modo är mer speciella än vi andra. Plantskolan i Övik har utvecklat många spelare till nivån bäst i världen och Modo är unika med legendstatus i alla länder där man spelar hockey.

Jag håller på Luleå Hockey. Och jag är stolt över att mitt lag får spela i Sveriges högste hockeyliga när den har ett lag som Modo. Det kommer vi snart att göra igen. Ligan är inte komplett förrän ni är tillbaka.

Välkommen tillbaka till Elitserien SHL, Modo. Ju förr dess bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Modo och Brynäs "karriärer" påminner en hel del om varandra de senaste 15 åren när man tittar på deras resultat. Två klassiska klubbar som har "klonkat" var sin säsong och gått hela vägen, men däremellan aldrig ens tagit sig förbi kvarten.

Nu får dock Modo ta ett nytt steg i sin karriär och det ska onekligen bli intressant att se hur de fixar det. Känns som de varit ute på snåriga stigar ett tag nu, tillskillnad mot Brynäs som känns som de har en tydligare, och i mina ögon bättre, strategi.
Kommentera