Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2068641

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Om jag förstått rätt har vi nu sett sista kvalspelen mellan bottenlag från SHL och topplag från allsvenskan, när nu Burkölen och MooDoo inte fick spela bort Trottoarkanten och Oskars, som följd av den inställda säsongen.

Efter seriespelen 2020-2021 kommer i stället bottenlaget i SHL och topplaget i Allsvenskan att byta plats mot varandra helt utan kval. Förutom då kvalspel om vilket lag som är sämst respektive bäst i serierna.

Det känns lite trist. Synd att det inte blir kval till våren utan att Burkölen flyttas upp medan Apan flyttas ned; utan att vi får se Ölen piska Apa i fyra snabba matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:Hmmm, verkar ha hänt lite trevliga saker i hockey Sverige ändå under sommaren här :)
Efter Luleås suveräna serievinst kom Covid-19 och hindrade (i min mening iaf) Luleå från ett ganska självklart SM-Guld då jag inte kunde se vilket lag som i en bäst av sju serie kunde klara av oss.
Besvikelsen av inställt slutspel gjorde att jag tog en total time out med allt vad hockey heter (förutom lite NHL på PS4 med grabbarna då) och har inte vart inne här alls.
Men nu ikväll då jag väl tittar in läser jag extremt positiva nyheter att de två trollen på SKAIK forumet äntligen är perma bannade...inte en dag för tidigt då de borde ha varit det för 3-4 år sedan då de mer eller mindre aldrig skrivit nått seriöst (ja, Yoda har faktiskt haft några seriösa och bra inlägg, dock få) inlägg och äntligen har det hänt :)
Kommentera