Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2085171

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Hmm, lite överraskad att/om du såg matchen när du fick följa Luleås match på radion? Men deu kanske har sett andras bedömningar av apmatchen.

Min uppfattning av Apan är att highsticking/möller är ett blysänke, men ju mer Apan kommer loss med övriga linor desto bättre chans har de. Dock är jag tveksam på deras försvar där de har flera backar som knappast håller SHL-nivå och dessutom är samspelet djupt i egen zon inte mycket att hurra för; lag som kan utnyttja det genom effektiv hög checking kommer Apan att få det svårt emot.

Dessutom är många apor försiktiga att försöka spela i slottet där det är tufft med följd att de gärna vinner skotten genom meningslösa distansförsök.

Men köpespelarna Broberg och Frödén har ju lyckats lyfta Apan en del, hur länge det nu får fortsätta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det var så enkelt att jag lyssnade på båda matcher på radio då jag satt i bilen stora delar av dagen och min bedömning är och har alltid varit att radiosportens kommentatorer är strået vassare än Cmores (och längre tillbaka i tiden TV4) och på SKAIK matchens kommentator lät det iaf som jag förklarade och skottstatistiken skvallrar nog kanske det också.
F.ö tycker jag att titta på matcherna känns inte längre lika kul utan Luleås härliga hemmaklack :-(
Kommentera