Luleå HF

115827 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2632647

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Slutresultaten:

• Timrå IK - Frölunda HC 6-2
• Färjestad BK - Skellefteå AIK 0-3
• Örebro HK - IK Oskarshamn 0-2
• Linköping HC - Leksands IF 2-5
• HV 71 - IF Malmö Redhawks 5-3
• Växjö Lakers HC - MoDo Hockey 4-2
• Rögle BK - Luleå HF 1-2 OT

Största sensationen ikväll att sköre lille Gustaf tog spaden för Apan och höll nollan. Tycks som att det väsentligen berott på att Warulfven var väldigt svaga idag, jämförelsevis, och tydligen har Apan ägt Ulfven ganska rejält fr o m andra matchen dem emellan i CHL-kvarten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja du Sven! Den spelare som du alltid häckla vid varje inlägg har blivit stor lille Gustav som du kallar han för. Höll nollan ikväll mot gnällspikarna från Värmland.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En bra kväll för norrlandshockeyn. Bara Modo som loosade, mot tuffaste motståndet dock. Skönt att Saik fortfarande verkar vara i toppform. Man blev lite orolig efter Chl-matchen.
Verkar också som om Lule har börjat komma igång, tre raka, lite klent motstånd
i dom kanske. Men en vinst är en vinst och Rögle har ju ett grymt lag. Åtminstone på papperet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och det har länge varit på gång att Plastläjkers skulle passera Warulfven och HuVa skulle passera Malmet och nu hände det.

Fortsatt spänning med intressanta lägen spåväl i botten som i toppen.

Men för Luleå känns det som att vi lagt ganska bra avstånd nedåt även om det är långt ifrån klart ännu. Men att vi återgått till 2022-hockeyn och åker skridskor gör oss riktigt svåra att besegra. Kan vi dessutom börja få in puckar i 5 mot 5 skulle det se ännu trevligare ut. Men skönt att vi blivit av med Judas Kempe och att alla spelarna nu kämpar för laget och ger allt. Idag var också Connollys lina synlig och har lyft sig - Connolly-Shinnimin avgjorde dessutom i övertid:-)
Kommentera