Luleå HF

115858 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2641134

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: 2022-hockeyn kommer tillbaka.
Till slut sitter spelarna och ledarna ner tillsammans och pratar igenom vad de kan göra. Man kommer överens att återgå till den hockey man spelade säsongen 2021-2022, som tog laget till final, där man åkte massor av skridskor, pressade högt och gav total energi för att täcka upp för varandra.

Och då lossnar det omedelbart. Från sämst form i serien visar Luleå direkt bäst form i serien och bara vinner.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Det här med att ledare och spelare suttit ner och diskuterat igenom situationen, är det något du vet eller är det bara ren spekulation ifrån din sida? Jag menar, de första vinsterna på två veckor kommer 11 och 13 Januari mot riktigt KLENT motstånd i form av Oskars borta och HV hemma.
I matcherna mot mediokra MoDo och Timrå den 4 resp. den 6 Januari gör Luleå i mitt tycke sina två absolut sämsta matcher för säsongen.

Den där s.k sittningen med spelarna. Varför togs inte den direkt efter nyår?
Varför vänta en hel vecka med det tills efter det totala bottennappet mot Timrå??? Visst är det väl ändå så att du spekulerar hejvilt vad gäller sittningen du 'påstår' ska ha ägt rum?...
Eller vet du nåt konkret som du inte delgett oss andra?

Visserligen var supporterkritiken skoningslös efter förlusten mot Timrå, bl.a med banderollen som handlade om skuggans vara eller icke vara.
Men icke för ty, hur ligger det egentligen till med den där 'spelarsittningen' du relaterar till ska ha ägt rum efter förlusten mot Timrå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Känner du inte till att jag fokuserar på fakta och inte hitte-på?

Från norrländska socialdemokraten:

"Tredje raka förlusten. Sämst form i hela SHL. Då rensade spelare och ledare luften med ett möte och kom överens om en ny taktik. Sedan dess har Luleå bara vunnit. Hittills har det slagit väl ut", säger Thomas "Bulan" Berglund ... Det var Timrå som nollade Luleå på norrbottningarnas hemmais. Så sent som 6 januari var det femte förlusten på sex matcher.Men efter det har Luleå Hockey radat upp segrar.Sex vinster i följd – och nu är man hela seriens formstarkaste lag.– Vi hade ett möte när det gick som sämst. Vi tyckte att det såg energilöst ut. Där kom vi gemensamt fram till en ..."



Något mer jag kan hjälpa dig med?
Kommentera