Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2643948

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Hej Sven. Håller med dig i det mesta och tycker mycket om det du skriver. Läser mycket men skriver sällan nuförtiden men känner att jag måste svara nu. Håller med dig om rubriksättningem och rubriksättarna men det är inget nytt att de vinklar allt för klick. Men måste ändå säga att jag önskar att Lulefans gick in och "städade" bland sina ramsor. De som står och skriker hata hata osv är säkert samma personer som skriver banderoller. Till dem.vill jag skriva:
Städa snacket ärthjärnor !!!
Ni är ju för fasen kontraproduktiva. Ert agerande sänker värdet på varumärket Luleå hockey och gör det bara svårare för klubben att värva spelare. Det måste man väl för fasen fatta själva. Mognadsmässigt är man knappt ute ur blöjorna när man håller på så. Väx upp.och sluta hata.
Passion är bra men låt den jobba med det positiva. Hylla och stötta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat:När du skriver, Vombat, är det alltid kloka synpunkter. Så också nu. Det vore härligt om Luleåfans enbart koncentrerade sig på att älska och inte hata, som de för övrigt gör på alla arenor förstås. Jag skulle vidare önska mig åskådare som låter höras när zebrorna gör allvarliga misstag och inte - som i vissa arenor där det tycks finnas en on/off-knappt för att vråla vad fan som hänt inklusive när en hemmaspelare faller med närmaste bortaspelare 5-10 meter därifrån.

Det är förvisso så att publikmatcher som hockey och sparkboll drar till sig svansar av ett mindre antal personer som älskar att komma in och släppa ut känslor, trots att de inte intresserar sig för sporten på riktigt. Dessa finns överallt och speciellt i de största städerna och man får vara tacksam för att de flesta väljer sparkbollen. Men det här är ett faktum och helt klart dras de till klacken och därför är det extra viktigt att denna klack och supportergrupp håller en vettig stil.
Kommentera