Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2678079

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ställningarna just nu, efter tre perioder:

• Fiskrenset-Trottoaren 1-1
• Apan-Pungen 3-3

och i paus inför tredje:

• Oskars-HuVa 3-2

Såg en del av senaste perioden i Oskarshamn och tycker att HuVa är ett sådant skitlag att jag hoppas de åker ut. Dyraste ihopköpta truppen i SHL, påstås det, men ingen j-a lagkänsla. Av det jag såg slår de klubbor i ansiktena på Oskarsspelare till höger och vänster, kör rakt in i målvakten och så vidare.

Hur fan kan de uppföra sig så där i en viktig playoutmatch.

Johan Lindbom har ju haft för vana att kliva n och rädda HuVa och man har väl fått uppfattningen att han har en kompetent och stark hand att leda laget med.

Men det här är ju bara bedrövligt. Och Lindbom står som en stenstod och ser helt plast ut i ansiktet. Som vore han helt nöjd med det han ser, som vore den här typen av fulspel något han givit order om. Jag tycker bara det är bedrövligt.

Samtidigt kul att Oskars som tycktes så komplett usla i slutet av serien plötsligt överraskar med att ha planerat ett motstånd och ett lag som agerar tillsammans.

Svårt att veta hur det ska sluta, vilket av lagen som blir först till fyra vinster. Troligen vinner väl HuVa men hoppas tvärtom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha. Underbar analys Oscars-Huvaa. Respekt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
• Oskars-HuVa 4-2 i tom kasse med 1.08 kvar.

Och därmed 2-2 i matcher mellan Oskars och HuVa.

Nu ska det avgöras i tre matcher där det lag som vinner två blir kvar i SHL.

2 av de 3 matcherna spelas i Jönköping. Därmed är det väl fördel HuVa, men samtidigt har HuVa delvis skämt ut sig under matchserien och ett lag som inte fungerar som lag utan har spelare som agerar dumt kan ju kollapsa. När en hel hoper spelare agerar utan att bry sig.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
• Apan-Pungen 4-3 Pungen tar två utvisningar och i 5 mot 3 avgör Apan, som lyckades vinna trots att Pungen kämpade sig fram till 3-3 efter 3-0 på tre minuter i inledningen

• Fiskrenset-Trottoaren 1-1 halva fjärde perioden spelad

• Oskars-HuVa 3-2 två minuter återstår av tredje perioden
Kommentera