Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2680577

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Åtta minuter spelade. Till skillnad från tidigare matcher går Luleå ut hårt i man-mt-man-situationer vid sarg både i egen och Plastjös sarg. Och det ger än så länge fin effekt. Vi tar över puckar i egen zon och i plastzonen har de svårt att starta spelvändningar - får dumma ut puckar i stället. Dock har plastspelarna lyckats med 3-4 uppspel-vändningar, men fastnar tidigt bakom blå och får skjuta onödiga skott.

Fortsätt så!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag hinner bara skriva det så kommer en situation där TVÅ Luleåspelare mot plastspelare vid sarg bakom vårt mål lämnar honom ensam. Då vänder han sig om, kollar läget, passar 5-6 meter till plastspelare som är lämnad ensam slottsnära. Denne skjuter, en plastspelare framför mål böjer sig bort, och .... 0-1.

De två Luleåspelarna tycks ha glömt bort att idag hanterar vi inte man-mot-mansituationer genom att åka därifrån.

Det är Laaksonen som följer plast-Martin Lundberg bakifrån men släpper bevakningen när Connolly kommer i god fart för att tackla Lundberg, men en halv meter innan han ska träffa ser Connolly att Lundberg är 2 decimeter längre och 20 kh tyngre och då .... viker han av och försvinner. Bu!

Tänk om det varit Leo Komarov som kommit där i stället för Connolly...
Kommentera