Luleå HF

115811 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2699498

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Senaste minuterna har Apan tryckt på och imponerar genom att behålla pucken trots runt tio man-mon-man-situationer som Apor går vinnande ur gång på gång. Känns som stark vinstvilja av Apan i slutet av match, vilket de är bra på.

Ajajaj, En röglare kommer fri med 22 sek kvar, men apvakten står vägen.

Nu 11 sek kvar och tek i Röglets zon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Ajajajaj, Röglet har helt dominerat förlängningen, 8-1 i skott, och flera gånger mycket nära mål. Efter 12 min lyckas Apan sätta upp lite spel i Röglets zon - och sätter 1-2!

Nu är ställningen 3-1 i matcher för Apan, efter fyra matcher som varit oerhört jämna, vunnits av uddamål i tredje perioden och idag i förlängning. Varje match kunde ha slutat med vinst för vilket som helst av lagen; det kunde nu ha stått 4-0, 3-1, 2-2, 1-3 och 0-4.

Men 3-1 för Apan som nu bara behöver vinna en enda match av de potentiellt tre kommande som spelas i Skellefteå, Ängelholm och Skellefteå.

Man får imponeras av Apan som har sådan vinstvilja att de vinner jämna ovissa matcher. Samtidigt har de gjort totalt 6 mål på fyra matcher, och allvarligt talat tror jag att 5 av målen varit flytmål efter att puck studsat (rätt för Apan) på Röglets rumpor, klubbor och jag vet inte vad. Medan Rögles 4 mål varit riktiga mål.

Ja. Nu är det väl >90% chans för Apan att ta sitt fjärde glud.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Apan var nära att komma´komma åt att få chans på vinstmål under avslutande minuterna, men nu är det paus inför fjärde perioden i ställningen 1-1.

Apan har vunnit 5/6 förlängningar i slutspelet.

Röglet har vunnit 4/4 förlängningar i slutspelet.
Kommentera