Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2699529

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Å andra sidan. Apan har torskat 10 av de 11 senaste finalmatcherna de spelat hemma i Skellefteå inför den dominerande hemmaklacken de tomma stolarna ...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
MIN KOMMENTAR 240407:
Nu söker Luleå en fortsättning utan Skuggan som ansvarig sportchef och det är bra. Det var tvunget att något måste förändras. Och hoppas innerligt att Luleås ledning nu gör ett bra jobb för att lyckas finna en person som kommer med de egenskaper som vi behöver. Oskars Fröberg kanske?

LULEÅ HOCKEY 240728:
Efter några veckors rekryteringsarbete är det nu klart att det blir Thomas Fröberg som tar över som General Manager för Luleå Hockey och vi önskar honom varmt välkommen till Norrbotten och Vårat Gäng.

Thomas Fröberg har goda erfarenhet av rollen som General Manager sedan tidigare. Han kommer närmast från fem säsonger med samma uppdrag för IK Oskarshamn i SHL och var dessförinnan sportsligt ansvarig för BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan under tre säsonger.

Avtalet med Fröberg är skrivet på tre säsonger och i sin roll som General Manager för Luleå Hockey kommer Thomas att leda den sportsliga verksamheten på herrsidan tillsammans med vice GM Ulf Engman.
Kommentera