Mattias Ekstöm, Tony Rickardsson,Tina Thörner, Niklas Lidström, Tobias Johansson o Stefan Lundqvist

----------------------------------------------------------------------------------------
Senast ändrad 31/3-06 07.00

Sicken underbar j#vla natt
Känns som att knätofsarna har pissat på en i 15 års tid.
Äntligen har man fått ge igen o det dubbelt.
Först få se en seger o sedan åka o jobba se ALLA dessa fågelholkar ... snacka om att de lider nu
Finns inte många som tror att tofsarna kommer upp något mer

Vad ska man säga om matchen ....
Ca 2000 personer i hallen (inte 3600 som det uppgavs)
Knäpptyst i hallen i stort sätt hela matchen, riktigt kusligt kan jag säga.
Som ett exempel så spelade knätofsarna 5-3 i början på 1:a perioden. Då skrek en supporter till sina spelare
\"Ställ er framför mål\" o jag stod på andra sidan hallen

Matchen känndes som en träningsmatch i början på September. Ingen fart, en tackling (när Matte tacklade till sig pucken o severade Micke J öppen kasse till 2-1), dåligt passningsspel, hafs o slafs.
1:a perioden går till oss, där räddar Backlund kvar Leksand i matchen. Vi har ett grymt PP men gör inga mål Leksand spelar bl.a 5-3 i nästan 1 min o lyckas bara passa pucken ur anfallzon
Men 2 skitmål lyckas de göra o leda matchen med 2-0 utan att knapp ha haft en målchans.
Period 2 o 3 är Leksands det lilla som skapades. Detta skapades konstant när Karma o Svensk var inne. Dessa 2 spelare var knappt över mittcirklen på 60 min. Ändå lyckas Karma göra 1 mål ... det säger det mesta om matchen.
Självklart så blir segermålet ett självmål oxå
Arla står i vänsterbacks position i PP o skall lägga ner en diagonalare till en friståend Röglespelare ... vad händer jo den tar på en leksandsskrisko o går in mellan benen på Backlund

Plus till backparet Kenny, F Persson o kedjan med Micke J, Matte C o Åhsberg

Klart underkända backparet Svensk, Karma o kedjan med Alex Möller o Ola.

F.ö så var det en fin hall o trevliga matchvärdar o ordningsvakter ....

Fy f#n vad skönt ... äntligen en seger över knätofsarna o det med 4-0 :)
Helt rättvist oxå.
Satan i gatan vad stolt man är nu :)
15 år sedan förra vinsten ... äntligen kan man ge igen för all skit man har fått genom åren.
Rögleflaggan vajar stolt över Avesta i dag :)

Som vanligt så sket Rögle ner sig när man skulle vinna \"en måste match\" :(
Ny match om 2 dagar i Nyköping.
Förhoppningsvis så är man på plats då o får se en seger :)

Snart går bilen ner till Nyköping för att se på konungens återkomst.
I kväll gör KillKenny comeback efter 10 år i den grön/vita tröjan o det får man ju bara inte missa.

11-2 i premiären av SuperAllsvenskan mot Bofors :)
O då har konungen inte gjort debut än .......
10 olika målskyttar, alla 4:a femmorna gjorde mål o 5 mål i PP.

Nu väntar 1.90 borta på Söndag o jag hoppas på en repris av matchen i slutet av November när Asplövet var väldigt givmild ;-)
Matchen slutade 3-7 men 1.90 vann skotten med 43-25.