1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480228 inlägg · 4078 ämnen

MoDo Dam

2039213 · » Till forumet


Sv: MoDo Dam
RedNek: Så sant!
Kommentera

Sv: MoDo Dam
ante08:
Bäst vore ju att båda lagen spelar i SDHL!
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Må bästa lag vinna ikväll Modovänner!
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Monno:
Trist. Nån som läst hennes bok?
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Erica Grahm bryter alltså olyckligt foten mot DIF och det var den säsongen det.
Snacka om att hon haft ett riktigt skit år.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

Monno:

Modo verkar ju ha inlett en  lyckad damsatsning. Så nu är det dags för de andra klubbarna att skörda frukterna av mödan.

Kommentera

Sv: MoDo Dam

http://www.allehanda.se/ishockey/riksserien/landslagsspelare-i-modo-pa-vag-bort

Luleå är och rycker i både Emma Nordin och Erika Grahm. Snacka om pungspark för Modo Dam om dom drar till Luleå... Förra året tappade man en toppmålvakt och poängbäste spelaren, och att sen tappa dom två poängbästa även denna säsong (+ att den ena är kapten!) vore oerhört tungt. Framförallt med det unga lag man har.

Kommentera

Sv: MoDo Dam
Jaha, igår tog det slut för damerna. Gör man inga mål, vinner man inte. Gäller både dam & herr, junior o alla ligor/lag.  Linköping verkar starka, när de nu kom igång igen ( 1 förlust på 1 år!!), så tar de väl hem Guldet.   Hur ska MoDo's (samtliga)  lag kunna få igång målskyttet ? Mental coach?  Stig Wiklund, kan han få dem att se nätet, istf målvakten?
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Carl Lejonkräk: Nu tror jag du överdriver. Det var riktigt illa och skämskudde, men jag tror inte det i det långa loppet påverkar särskilt mycket gällande intresset.
Kommentera

Sv: MoDo Dam
NuMo: Som du säger så är det lika pinsamt att vinna efter mätning som att förlora efter mätning. Hur många av åskådarna kommer tillbaka nästa gång det är final för Modo Dam?
Kommentera

Sv: MoDo Dam

Monno: Hedervärt så. men någon måste hängas, om det skall verka seriöst.

 

Jag blir bara med farbannad och skamfull ju mer jag tänker på det. hittar inga urtsäkter alls. Enda turen är väl att vi inte vann pga. av mätning. En eller ett par mm. fel av hålen i masken. Va i helv!! Vad är det för människa?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo Dam

Monno:

Denna kväll och förra onsdagen alltså. Tragikomiskt. Kommer gå till historien...

Kommentera

Sv: MoDo Dam
NuMo: Modo gick iaf ut på hemsidan och sa att beslutet att mäta inte överensstämmer med Modos sportsliga värderingar och ber om ursäkt.
Och det är väl bra. Men det är 3e året man gör det!

www.modohockey.se/artikel/50209/
Kommentera

Sv: MoDo Dam

Monno:

Är det sant? Man är alltså inte ens intresserad av att försöka vinna på hederligt sätt. Pinsamt var ordet. kanske borde man kanske fråga ledningen redan nu ifall man ämnar mäta motståndarnas utrustning nästa säsong, eller ifall man vill försöka vinna matchen oavsett.

Ponera att det här hände i herrarnas A-lag. Coacherna skulle redan ha blivit kölhalade tio gånger- 

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo Dam
Monno: Det är alltså 3dje året i rad som Modo mäter motståndarnas mask mitt under match. 2ggr mot Brynäs. 1a året gick hem. Nu är det andra gången man failat.

Vet inte vad jag ska säga. Pinsamt.
Fokusera på matchen för fan! Vad säger det för signaler att man varje år tar till fulknep utanför plan för att kunna vinna?
Kommentera

Sv: MoDo Dam
NuMo: Ja kul att få bevittna historia på plats. Publikrekord samt nytt rekord i att skämma ut sig i en SM-final. Nä fy fan.

Inte lätt att vara Modoit det är då säkert.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

Snipan:

Inte nog med att det är nästintill ohederligt beteende oavsett om masken hade varit en milimeter fel. Det är tragiskt i övrigt angående attityden kring att vi gärna vinner den här matchen på oväsentligeheter.

 

Som att filma till sig en straff som Hristo Stoitjkov och vara överjävlaglad över det.

   

Men tammefan. Man klarar inte ens av att vara ohederlig på ett hederligt sätt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo Dam
NuMo: Ja, den härdsmältan var riktigt jobbig att bevittna. Dessutom väl dokumenterad.
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Bad_Brett: Snacka om lurade av sina egna ledare.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

NuMo:

Och där small det.

Som hämtat ur en Kalle Anka-serie. Jag bara skakar på huvudet.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo Dam

Bad_Brett: Hur jävla dum får man vara i modobåset? Puckon. Kärringnivå!

 

Va i helv!! nu fick jag rätt dessutom. Arkibussering.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo Dam

NuMo:

Hahaha. Maskmätning inför förlängningen?

Kommentera

Sv: MoDo Dam
Bad_Brett: Skrev just samma sak på FB. Men nu är det tillbaks.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

NuMo:

SVT avbryter sändningen för att sända en repris av "Vem vet mest?" med fem minuter kvar. Fantastiskt!

Kommentera

Sv: MoDo Dam

vadå kross? Skott menade jag ju.

Nu har vi spelart lite dåligt ett bra tag och 2-2 måler kom som ett brev på posten. För att Modo skall ta hem det här måste man vinna mot Linköping i den period de aldrig förlorar i.

Vad var det? 3500 åskådare. Härlig match mellan damer för att vara Sverige.

Kommentera

Sv: MoDo Dam
NuMo: Såja. bara kross i krysset är godkänt.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

zigge:

Ser och låter precis som en helt vanlig seriematch i ES (jag är gammalmodig.) på läktarna. Det är samma person som sjunger t.ex.

Kommentera

Sv: MoDo Dam

J F K:Jomenvisst, men jag menar svårt att slå publikrekord samtidigt då.

Jag ska iaf "stödköpa" några biljetter på hemsidan, först till finalen har de möjliggjort köp där. Även om jag inte åker dit  , utan ser på TV.

Kommentera

Sv: MoDo Dam

zigge: Osäker på om de betalar eller inte, men helt klart blir det väsentligt bättre status om det direktsänds. Hade jag suttit i något av lagens styrelser så hade jag aldrig tvekat en sekund mellan helg utan tv eller onsdag med tv. Är det inte i tv är det väl bara några hundra närmast sörjande som kan se matchen, men kan det finnas en hög yngre tjejer som lockas, det är sponsorer som får visa upp sig och det kommer även att skrivas mer om det i media. Bara vinster egentligen, förutom för spelarna som måste vänta ett par veckor med matchen. (och det faktum att bäst av tre vore mycket mer rättvist).

Kommentera

Sv: MoDo Dam

Å på Onsdag kväll kan MoDo ta ett GULD, mot Linköping. Men den långa vilan, hur spelar den in? Oskärpa, eller laddade till 1000? De hoppas på publikrekord.

Svårt med den tiden, en Onsdag kväll - varför inte på lördag elr söndag? Tydligen har SVT bestämt tiden - men betalar de nåt för det?

Kommentera

Sv: MoDo Dam

YES!! Grattis, 4-0 mot LIF!

(1-0,2-0,1-0)                         
Olofsson 18.27
Ti.Enström 28.27
Nordin 36.18
Grahm 49.25

Ska det bli Guld?

Kommentera

Sv: MoDo Dam

Imorgon, Lördag kl 12:30 kan damerna knipa en Finalplats. MEN deras största problem för framtiden - hur få ihop stålar? Ska de leva på luft o (fruset) vatten? 

Eg borde vi supporters samla ihop pengar åt dem, INTE åt att försöka rädda Salmela o andra.

Men KÖR ÖVER Trottoarkantens damer imorrn nu!

Kommentera

Sv: MoDo Dam
Monno: Ja det är väl de minsta man kan göra, fan damerna förtjänar bättre. Några kronor i ersättning samt klubbor etc borde vara minimum. Blir svårt för vissa klubbar men så är det, kanske man skall fundera på att skaffa etablerade damlag i samma klubbar som i shl för att kunna erbjuda dem någonting. Tror damhockeyn skulle uppmärksammas mer och därmed skapa lite bättre medialt utrymme och växa en aning.
All exponering är bra.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

Berka: MoDo damerna får ju dock iaf klubbor och antagligen lite till av klubben. (Tycker jag dom sa till allehanda iaf).

Däremot är det väl lite tyngre för klubbar som Piteå och Munksund..

Kommentera

Sv: MoDo Dam
Monno: märkligt att dom inte ens kan få klubbor å utrustning från klubben. Nog för att många klubbar inte drar in nå pengar på damhockeyn men i modos fall så skulle man kunna tycka att nån ynka procent av allt som läggs på herrhockeyn skulle kunna ges till damerna ist.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

http://www.expressen.se/sport/os-2014/os-spelarnas-vardag---folktomma-arenor/

Nyström gör mkt skit. Men det här tycker jag han gjort bra faktiskt. =)

Dock skulle jag vilja påstå att det är lite mkt fokus på hur jobbigt det är för damerna att spela hockey. Nu är det ju bra att det tas upp kanske, men varför inte fokusera mer på hur mkt dom älskar hockeyn? Tror knappt jag sett en damspelare klagat på att det är jobbigt utan alltid svarat att dom tycker det är roligt och älskar hockey. Så vrf denna fokus på att dom har det så jobbigt jämt?

Enda sättet att öka deras intäkter är ju att få mer folk på hockeyn, och tror inte media hjälper genom att hela tiden endast berätta om hur dåliga förutsättningar dom har.

Kommentera

Sv: MoDo Dam

zigge: Det har jag hävdat länge. Visst var man stundtals förbannad på Fagerlund, men han hade i alla fall en klar åsikt. Den där djävla vindflöjeln Englund verkar ju inte kunna ta ett enda beslut. Hade exempelvis förbundet blandat sig i lockout-affären skulle det aldrig blivit så infekterat. Det är ju förbundet som ska besluta om idrottsliga regler, men de stack huvudet i sanden och hoppats att allt skulle blåsa över.

Nej, sparka den där icke-ledaren omedelbums och snarast!

Kommentera

Sv: MoDo Dam
Berka:Joo. O mest skrämmande, att inte ens Förbundet själva bryr sig att bevaka! Bara reklam för egna Hemma-VM:et, där de ska festa runt o få gratis-middagar! Såg Englund intervjuas, han verkar INTE särskilt media-tränad. Annat var det med Rickard F! Visst var han kantig, bla mot Dam-hockeyn, men det hände nåt iaf! Nu känns det som en samling halvfigurer där.
Kommentera

Sv: MoDo Dam
zigge: Tragiskt!
Nog för att produkten inte är den bästa, men den kan ju omöjligt bli bättre om mediabevakningen är så här dålig!

Det finns så förbannat många jävla kanaler som sänder allt förbannad skit, real houswifes, teen mom, å allt förbannad sport som ingen orkar se, men Dam VM kan man inte få in i någon kanal?!
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Salle: Valle verkar få chansen ikväll, då Kim pajat hälsenan.  Enligt SweHockey spelas inga dam-matcher idag (!!), efter lite letande så hittar man  - Inte så noga med dam-vm inte...
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Jesper Lindgren skriver på Twitter att han kommer spela för Modo nästa säsong.
www.eliteprospects.com/player.php?player=187806

Välkommen!
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Salle: Ja och sen i alla dessa PP'n så sänkte man tempot något enormt och inte ett enda PP i matchen var igentligen bra.
Å Erika G som lovade att man skulle slå Brynäs om man bara spelade som vanligt...
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Berka: Tjejerna såg nervösa ut. Det var spaghetti-handleder när de avgörande passen slogs alt togs emot.

Grymt slut på en grym säsong!
Kommentera

Sv: MoDo Dam
spud: Modo förlorar på straffar mot Brynäs !
Tråkigt då man är ett mycket bättre lag än gävlelaget och i matchen var man vansinnigt mycket vassare, men brynäsorna lyckades på något sätt kravla sig kvar i matchen och fick till en straffläggning som förmodligen var enda chansen för dom att vinna.
Nya tag nästa år.
Kommentera

Sv: MoDo Dam

zigge: Hade ju varit spännande att ha en tränarkonstellation med Uffe Werner och Alaavara till nästa säsong.

Vet inte hur aktuellt det är att Flygis gör comeback i ES båset, men han var väl den senaste tränaren att ta till nävarna. Hade nog blivit en bra fajt med vår trio.

Kommentera

Sv: MoDo Dam

Salle:Ujdå, nu får väl MoDo ett lagstraff extra, för storkäftad ledare i båset! :-)

Werna var väl mest utvisade i förra säsongen, i sonens lag va?

0-0 efter 2 perioder.

Kommentera

Sv: MoDo Dam

Damerna inleder bra i europacupsslutspelet.

Leder 4-0 emot Kärpät efter 2 perioder.

Kommentera

Sv: MoDo Dam

Mikael Uhlin:  GRATTIS Damer, inne på Vinnarspåret igen,

efter att ha åkt Bottnia/Norrtåg ett tag in på nya året...

Kommentera

Sv: MoDo Dam
Modo vann med 3-2!
Kommentera

Sv: MoDo Dam
Online rapport från Modo-Zürich
Kommentera

2039213 · »