1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483177 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1258185

Sv: RE-building the future 2010/2011
Björn W: Jag är på samma frekvens som dig när det gäller dessa två. Att jag får frossa när valrossmustschen Lener nämns som tränare gör att man börjar bli lite kymig.

JAG anser att Dahlén känns som det "bästa" alternativet bredvid Karlsson på Taket och Molinder och om inte han vill så vette f-n.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011

Okej, två namn klara idag och Rosén presenteras troligtvis i morgon. Jag gillar det jag ser, så här långt. Den enda smolken i bägaren just nu är tränarfrågan, men den lär lösa sig snart också. Frågan är bara om det är en bra lösning.

Jag tror det här innebär att Malek spelat sin sista match i Modo, en transfer till den tjeckiska ligan är trolig. Jag tror också att Modo planerar att använda Blomqvist som tredjelänk i tredjekedjan, alltså att han får en roll som högerforward brevid Svarten och Madsen. Det borde innebära att Rosén, Hedman, Häggström och Kristian Forsberg slåss om de tre platserna i fjärdekedjan.

Kvar att värva är då en hel andrafemma, en ersättare för MZA och ett backpar bakom tredjekedjan. Ingen lätt uppgift och förmodligen inte någon billig lösning, men det är ett stort måste att vi får en slagkraftig andrafemma och ett bra komplement till Susse och Skröder.

Vad kan vi då hoppas på? Niklas Nordgren, Joakim Lindström, Per Hållberg (jag hoppas i alla fall på en lösning) och Kristofer Berglund är namn som nämns.

Jag hoppas också vi har en sportchef som aktivt håller kontakt med både svenska och utländska spelare i KHL och AHL/NHL. Marek Zagrapan har fått lämna sin KHL-klubb, Mikko Lehtonen verkar ha surnat till på att inte få chansen i Boston och det borde vimla av den typen av spelare i dagsläget.

Ta hjälp av bröderna Sedin, Samme, Enström, Viktor Hedman, Anders Eriksson osv och låt dem komma med förslag på spelare som kan vara intressanta och intresserade av att spela i ES.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011
Salle: Jag har egentligen aldrig varit någon "fan" av Challe, men ju mer jag funderar över det så börjar jag luta mot att han kan vara rätt typ av tränare i Modo.
Jag tror Boorken sade ungefär "en tjurig och arrogant tränare som kan stå emot tjuriga och arroganta spelare".

Minns inte den exakta formuleringen men det är ju alltmer tydligt att vi har haft problem med grupperingar inom laget och att de äldre spelarna har lyckats styra en del i eget intresse.
Det kan aldrig vara bra för hela gruppen som enhet.

När man då inser att vi inte kan få Kenta Johansson eller Perra Johnsson (mina favoriter) så får man väl titta mer på vad laget som grupp kan ha bästa nyttan av.

Aravirta? Hade nog varit bra om han varit på hugget för uppdraget, nu känns det mest som att han har Modo som alternativ om allt annat, roligare, inte går i lås. Då tvivlar jag på inställningen.
Kommentera