1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1543376

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Bragd-Birger: Du läser inte domen särskillt väl, eller du har nog inte läst den alls när du kommer till den slutsatsen. Marknadsdomstolen pratar i generella termer, inte specifika. Att MD på något sätt skulle göra skillnad på en person med NHL kontrakt eller någon som jobbar på hemtjänsten i Timrå eller inte har något jobb alls, är en fullständigt tokig tolkning.

Att sen MD går utdetta beslut enbart baserat på HL "fakta" är uppseendeväckande. Det räcker ju att se sig om för att inse att hävden som HL säger sig ha, noll korttidskontrakt sedan 2006 är en bluff. Därmed är hela beslutet en bluff.

Kontentan är hursomhelst att alla kontrakt kortare än innevarande säsong strider mot HL bestämmelse. På samma sätt som Steens kontrakt med MODO bryter RDW kontrakt med Timrå, de matcher han spelade i TIK innan han signade för hela säsongen bör ses på samma sätt som de matcher MODO och alla andra lag spelat med en spelare som inte haft kontrakt för hela säsongen. Man förbjuder provspel t.ex.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
spud: Så det är inte HL själva som bestämmer vad dom har bestämt och vilka som bryter mot det?
Under hela den här LO-debatten har ert huvudsakliga argument varit 'olaglig kartell'. Nu när det kortet är ospelbart griper ni nya halmstrån. Gulligt!
Kommentera