1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1717530

Sv: MoDo - Luleå, ONSDAG 30 DECEMBER 19:00
Gusse: Håller med ser inte bra ut, men naturligtvis ger vi aldrig! upp. Var och tittade live idag: Vi har tyvärr 3st fjärdekjedjor och för tunnt på backsidan, så är det bara!. 1st vass forward och 1st bra back måste in för att kunna börja vinna matcher. Det räcker inte att vara nära för att ta poäng i shl.

Tipps till nästa säsong mindre importspelare från utlandet. Satsa istället på Allsvenska spelare eller egna juniorer, dom är inge sämre än Dwyer eller Heshka.

Spelare som man ev ska värva måste MINST! hålla Salmela, eller Ryan Lach klass annars ingen mening. Bättre att satsa på 1-2 riktigt bra importer och sedan allsvenska spelare tillsammans med juniorer.

Har ledningen eller styrelsen några frågor på det?? Är det bara maila, så ska jag ge er rätt lösning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå, ONSDAG 30 DECEMBER 19:00
Modoiten24: Det är en jävla övertro på juniorer. Steget från J-20 till SHL är för stort för de flesta, bara de extremt duktiga klarar det utan bra hjälp från rutinerade spelare som kan täcka deras misstag.

Det funkade när 21,19,9 osv klev upp men det berodde nog lika mycket på att spelarna i A-laget på den tiden inte hade samma utbildning/träning som dessa.
Tänk på att de gick in mot BRA fd NHL-spelare, typ LOOb, Rundqvist m fl.

De vi skickar upp nu, som trots allt är toppen av J-20, räcker med nöd och näppe till. Tar vi upp fler blir det katastrof.

Hungriga SENIORER från allsvenskan, gärna med ett par år där, så tycker jag de kan vara nog så bra val som AHL-spelare.
Det handlar nog mest vad de kostar sinsemellan.
Kommentera