1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484875 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1954897

Sv: Modo - Västerås
modomille:
Jellvert är en produkt av att Sundlöv jobbat som scout, så det är en av spelarna som sundlöv faktiskt kollat upp själv. Så Jellvert är snarare ett bevis på hur bra det är vara ut och kolla själv.

Om man nu skall ha strategin att agenter ringer upp och tipsar så räcker det att de vet vem som är gm. Det ligger ju i deras intresse att ”tipsa”. Att leta efter intressanta spelare behöver heller inte vara alltför krångligt, vi kan väl gissa att det finns intressant spelare i det div 1 lag som går bra, samt att några av de som ligger i toppen på poängligan kan vara intressanta att kolla upp.

Fast långt ifrån alla har haft en lyckosam karriär, ta vår nuvarande tränare exv som inte haft en toppenkarriär. Men av det dom är riktigt bra hur ser fördelningen ut där, Växjö exv har både tränare/gm utan någon direkt erfarenhet av spel på toppnivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås
Tarasov: Ja såklart dom vill tipsa men det gäller ju att man sedan själv kan bedöma om spelaren är något att ha, och inte bara gå på agentens ord. Ja inte det är alltid krångligt att hitta intressanta spelare, men för att hitta dom där guldkornen så behövs nog ett bra kontaktnät och bra scouting.

Sant, men sen finns det ju dom som har spelat i till exempel SHL under en längre tid.
Kommentera