1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484112 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2681955

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Du stirrar dig blind på statistiken. Ska vi kolla på statistik kan vi också kolla på Bernhardt och Näsen +-. Bernhardt -21, Näsen -12. Du säger också att +- är dåligt för att laget jagar mål med öppen kasse. Det är klart att laget måste jaga mål när Bernhardt och Näsen redan släppt in fem.

Jag har kollat på varje match och för mig är det tydligt att när Näsen och Bernhardt inte har puck, då blir det väldigt svårt att hänga med i tempot. Näsen är mycket bra med puck, det ska vi inte ta ifrån honom, men någon defensiv stjärna är det inte.

August Berg, Brickley och Rubins var samtliga bättte än Berra, Näsen den här säsongen. Jag var mycket glad att vi får behålla Berg av dessa nästa säsong, men besviken på förlängning med Bernhardt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden:

Jag är också förvånad att så många är så förälskad i Bernard, jag har ofta varit kritisk till hans loja inställning, man måste vara rappare i SHL än det han presterar, klart sämre perceptuell förmåga än många andra enligt min mening
Visst, han tände till och var verkligen med och tog MoDo till SHL,
Men tyvärr i år under vårt första SHL år har han egentligen inte platsat, han är för långsam helt enkelt,
Som redan sagt innan, +- statistik bevisar det rakt och ärligt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden:
Ja Berg har ju bra plus minus, så borde fått längre kontrakt såklart.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Jag tycker att du har helt fel. När Bernhardt var bra så var han bättre än alla de du nämner förutom Brickley som hade matcher där han var riktigt bra.
Jag tycker att Bernhardt fick för mycket speltid, men också att du dömer honom alldeles för hårt.
Kommentera