1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484015 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2682195

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Jag ser alla matcher!

Men det blir bara korkat att argumentera med dig när du är mer eller mindre ensam om ditt resonemang.
Hinken och Karlin ser laget på nära håll varenda dag och bör kunna göra en bättre bedömning än en dig, eller anser du att du är mer kompetent och ser detaljerna bättre än Mattias Karlin och det andra i ledarstaben?

Sen tappar du mig fullständigt när du skyller modos svaga defensiv på en (1?) forward.
I min värld spelar man som ett lag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Tycker det blir lite löjligt att hänvisa till Hinken och Karlin för att få fram sin poäng och att eftersom han spelar mycket och fått chansen så är han bra.

Du gick själv ganska hårt åt svenningsson och hans plats i PP tidigare år.

Gällde inte samma resonemang där att Hinken och Karlin/Holmström som ser han dagligen borde veta bäst.

Anledningen att Niderbach spelat så mycket i första är för att vi inte haft något bättreatt stoppa in där, hade o'regan och rååma inte floppat så finns det inte en chans att Niderbach gått in på 6 forwards som han spelade.

Niderbach har potential, men årets säsong är direkt svag. Han är den som ofta spelar fast sig och gör vansinniga pass runt blålinjerna både offensivt och defensivt. En standard är ju att han letar en backhand in mot mitten som bryts och vi får kontring mot. Ett bra exempel på hur han spelade i egenzon är ju hans assist till Hanzl i derbyt, ett mål som fick det att tippa över till Timrå.

Jag vill ändå ha honom kvar då det finns potential, men han ska inte spela i första eller andra om vi vill bli ett bättre lag, som ytter i tredje tycker jag han kan få starta. Sedan är det en bra spelare att ha i laget då han även kan gå som center samt gå in i en offensiv kedja som backup vid skador/avstängning.
Kommentera