1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483643 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2684622

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: nu litar jag på Gradin och Karlin till fullo. Men förlängning på Folin och in med Byström skulle jag ha svårt att förstå. Framför allt med Folin, när vi redan har Berg. Hur står sig Byström numera?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
SKiLMY: Ja, jag tänker att man bör ha is i magen och välja Folin i ett senare skede. Som du är inne på har vi Berg (och Norén) som sjundeback men jag funderar på om just Rundblad-Folin är ett tredje backpar som de tänker kan funka?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SKiLMY: Byström är en intressant lirare. Har lite hetta i sig samtidigt som han är en kreativ back. Ska ju inte underskatta att tryggheten att bo i Ö-vik och jobba för världens största klubb kan skapa mirakel. Har fått bra rutin nu och jag åkte förbi hans alldeles för vita hus i somras. Grym utsikt dock där bortanför Nötbolandet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SKiLMY:

Det enda som jag har haft lite svårt att få ihop under säsongen är varför Folin har matchats i högre utsträckning än Berg, i synnerhet efter den sistnämnde förlängde sitt kontrakt.

Även om jag inte nödvändigtvis tycker att man skulle öka istiden på berg, bara varit lite konfunderad över prioriteringen.

Men nu lutar det väl åt att folin kommer förlänga sitt kontrakt, så antar att det förklarar mina bryderier.
Kommentera