1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483060 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2692475

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Kraftigt förenklat resonemang.

Relevans finns att diskutera det här fallet i en loge på Hägglunds Arena givet kopplingen till Modo. Bara för att det diskuteras i den här boken om det fallet innebär det per definition inte att ingen upprörs över andra saker som händer i landet.

Dessutom så går det heller inte att dra kopplingen att rättsväsendet genom att hantera detta ärendet konkurrerar ut hanteringen av grövre våldsdåd.

Lite som att säga till trafikpolisen som ger en fortkörningsböter att han borde hellre utreda gängkriminalitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: Så om vi leker med tanken att en straffmyndig 15-åring åker dit för att snatta en energidryck på ICA. Ska butiken då porta ungen på livstid? Ingen som tycker att detta påminner om en viss historisk händelse, när butiker sätter upp godtyckliga regler för vilka som får handla där?

Det är väldigt intressant hur många som tycks anse att en snubbe som skrek något rasistiskt på fyllan för 35 år sedan förtjänar att bli dömas på livstid, medan en gängkriminell mördare förtjänar "en andra chans".

Ett års avstängning från arenan känns rimligt i det här fallet, förutsatt att det via teknisk bevisning kunde bevisas att upprepat dåligt beteende hade ägt rum.
Kommentera