1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2696257

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Ska jag behöva citera dig så att du ska förstå vad du behöver be om ursäkt för. Ok!

"bara det att du inte ens är insatt i vårat egna senaste nyförvärv o dess kontrakt, men är runt i alla forum och böcker här på HS och skjuter hejvilt som med en UZI och svärtar ner MoDo-loggan du har bredvid ditt alias gör att man inte direkt ser på dagen du reggade dig här som en dag man vill minnas 🙈"

Du bryter mot följande regel: - Inlägg som inte tillför debatten något kan raderas. Inlägg som verkar ha till enda syfte att provocera eller håna raderas och kan innebära omedelbar avstängning.

Det är nog du som ska be om ursäkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
PrästenAgneta: jag kan sträcka mig till att jag uttryckt mig lite plumpt och kanhända hårt emot dig, men sedan du gjorde entré här på HS, i MoDo-boken och Brynäs-dito har du inte direkt vunnit sympatier på ditt sätt att uttrycka dig.

Vid nåt tillfälle gällande ett NHL-ämne kände jag att du ändå har en insikt och kunskap som skulle kunna tillföra, men tyvärr verkar du ha retat upp nästan varenda en både här och i Brynäsboken.
Du förenar skribenter som vanligtvis är i luven på varann, vilket är synd för du verkar brinna för hockey ändå nånstans. Men försök och självrannsaka dina inlägg, tycker åtminstone jag i det här fallet. Hyfs, resonlighet och ibland en smula ödmjukhet är inte fel.
Kommentera