1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481508 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2698814

Sv: Silly season
Peja: "Brynäs 24/25 kommer nog ha 4 backar som har högre lön än Rubins Modo-lön" Det är ju inte en bra sak dock, för det betyder att Kinnvall, Bertilsson/Benn kommer lyfta 170+. Vilket dom inte borde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille: Benn med 600 NHL-matcher är ingen spelare som flyttar till Sverige på liten lön. Brynäs har generellt sett haft hög spelarbudget de senaste 5-10 åren och många har varit överbetalda. När Brynäs värvade hem Bertilsson från Ryssland var det på ett kontrakt på 250 000 i månaden (källa Aftonbladet). Jag räknar rätt kallt med att Djoos, Benn, Kinnvall och Bertilsson kommer ha mer än vad Rubins hade , om nu Benn blir klar och Djoos klar (mycket talar för det). Tänker inte förpesta Modoboken med att diskutera hur bra de Brynässpelarna är,, det är ju en diskussion för Brynäsboken. Det var egentligen ingen diss mot Modo utan att sätta in Rubins lön i ett annat perspektiv.

Brynäs kommer antagligen också att rycka i en spelare som Robert Hägg, om han inte redan har klart med ny klubb. Brynäs är inte HV, men det är en rik nykomling, trots att IKO ska ha sin oförtjänta fallskärm.
Kommentera

Sv: Silly season
modomille: Nej, Benn och Bertilsson är i sådana fall gravt överbetalda. Kinnvall är i alla fall bra, men jag håller honom som femteback hos oss.
Kommentera