1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481542 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2698845

Sv: Silly season
Peja: Återigen det är ingen bra sak. Men fortsätt ni lasta pengar på halvdana spelare kommer sluta jätte bra. Och ni är bara för roliga om ni tror att svenska toppspelare kommer vallfärda till Brynäs..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille: De flesta av oss supportrar tycker inte heller det är särskilt bra att ge spelare helt galna kontrakt. Svenska toppspelare som inte är från Gästrikland kommer knappast vallfärda till Brynäs, men om man lägger fram riktigt bra kontrakt till exempelvis Hellberg (Knivsta) och Hägg (Gimo) så borde det finnas en realistisk chans om de flyttar tillbaka till SHL. Men för mig är det enkelt, antingen är man från Brynäs hockeygym eller så är man import (import från Skåne eller Nordamerika struntar jag i).

Ingen aning om hur stark Häggs koppling till Modo är, eller hur viktigt det är för honom att ha nära hem, men Gimo är relativt nära Gävle och många där är Brynäsfans. Normalt sett brukar Djurgården konkurrera om spelare som kommer från Uppland, typ Ragnarsson, men nu spelar de ju i HA. Men om inte Hägg dyker upp i Brynäs så kommer jag på Modo.
Kommentera