1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482909 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701653

Sv: Silly season
Peja: Har för mig ni haft risig ekonomi de senaste åren. Är det nya sponsorer som skapat bättre förutsättningar eller var ligger skillnaden?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Bra arbete av organisationen, enormt drag med fina publiksiffror, mer från sponsorer (t.ex ERP Monitor som även är namnsponsor till arenan, deras ägare är en stor Brynässupporter vilket naturligtvis bara är flax).

Kanske låter sjukt, men att ha ett 6 timmars långt årsmöte där folk kastar skit på varandra till höger och vänster är ju också sånt som ökar medlemsantalet och skapar intresse. Ur kaos kommer något annat, typ. Det var till och med en "valdebatt" mellan ordförandekandidaterna i lokalmedierna några dagar innan det årsmötet. Lite pajas-varning är det ju men ändå sånt som gör att fler blir engagerade.

Nu har man också mycket flax att Silfverberg, Djoos och Lindblom, av helt olika anledningar, ser ut att flytta hem samtidigt. Nu kommer någon säga att alla tre är värdelösa, slut osv men jag tvivlar på det. Att få hem dessa spelare ger också en stor boost för supportarna. Hemmapremiären mot Modo kommer definitivt att bli fullsatt, fast det väl är en tisdagsmatch.
Kommentera