1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483877 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701753

Sv: Silly season
bonden: ” Jag väntar bara på att få se Kopacka, Indrasis och Bertilsson floppa. Som dessa dominerade i HA tror jag tyvärr det blir tvärstopp i SHL. Kopacka och Indrasis kan inte fuska med backchecken i SHL. För då blir man straffad direkt.”

Kopacka och Indrasis är oprövade på SHL nivå ja. Men en spelare som Indrasis har ju varit spets i KHL i ett 10-tal år. Jag tror att SHLs mer strukturerade spel kommer passa honom ännu bättre än HA.

Sen är ju vår kärna, där Bertilsson räknas in, redan beprövade på SHL nivå, där är jag inte ett dugg orolig.

Det var ju era oprövade, på SHL nivå, HA spelare som bar modo hela säsongen. All spets som värvades in floppade ju utöver Lehtinen och Ranta…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jugge: KHL är väl ostrukturerat spel. Så varför skulle SHL passa honom bättre än HA som är ett stort kaos?

Indrasis är seg, gammal och en typiskt powerplayspelare som man kan sätta in en staty i stället för honom i 5v5 för att få bättre effekt. Lite som Tambellini och Olle Liss. Kopacka har jag bara sett fungerar offensivt och Bertilsson spelade ut er och är nu dessutom två år äldre.

Det var det du läste som jag skrev och det har du rätt i. Våra HA-spelare i andrakedjan bar oss, och det var för att dom var extremt skickliga i båda riktningarna.
Kommentera

Sv: Silly season
Jugge: Kan se Kopacka lyckas, men Indrasis är rätt lat och till åren. Bertilsson och kärnan var högst delaktig till att ni åkte ut, så han vet vi var vi har. Bara två år äldre.

Skillnaden mot oss var att vi gick upp och stannade kvar tack vare tränarstaben. Ni gick upp för att för de andra lagen floppade trots rätt tveksamt eget spel.
Kommentera