1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483867 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701755

Sv: Silly season
J F K: ”Skillnaden mot oss var att vi gick upp och stannade kvar tack vare tränarstaben. Ni gick upp för att för de andra lagen floppade trots rätt tveksamt eget spel.”

Det är klart att man kan kalla 22 segrar på de 23 senaste tveksamt eget spel.. To each his own… Och innan den kommentaren kommer, vi Brynäsare vet redan att årets säsong i HA var den svagaste i mannaminne… Annat var det när modo spelade där…

Innan säsongen fick ju vi Brynäsare en massa varningar av er modoiter. Det går fort i HA… En onsdag i Västervik i november är inte lätt… Vi kan konstatera att det gick rätt lätt…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jugge:
Var väl ungefär samtidigt som vi fick veta av dig att vår fjolårstrupp var den sämsta nykomlingen någonsin, och att vi minsann skulle få ett brutalt uppvaknande.

Vi kan konstatera att du hade väldigt fel.
Kommentera

Sv: Silly season
Jugge: Lyssnade på rinksidepodden och de konstaterade att toppen var mycket svagare. Var glad för det.

Men det blir kul att se om kärnan som åkte ur blivit bättre de senaste två åren. Följer Kellgren med ner nästa sväng?
Kommentera

Sv: Silly season
Jugge: Det blir lite lätt DejaVu över den här diskussionen, vad sägs som att lämna det som varit bakom oss och se fram emot en ny utmaning till hösten med spännande möten?

Menar mest; 2 månader med samma ord är rätt jobbigt. (Och innan du säger de, det gäller i alla böcker, alla olika klubbmärken)

Hade varit skönt om vi kunde släppa ”min pappa har en större brorsa än din moster”-mentaliteten nu och blicka framåt.
Kommentera