1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483554 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701773

Sv: Silly season
bonden: Läste en del kommentarer om Lindblom på ett Flyers-forum. De menade att han var på väg att etablera sig i deras förstakedja innan han fick cancer. Han hade en skitsäsong 23/24, fick chansen i Sharks i höstas men fick en puck på foten, ett brott och borta 2 månader. I januari blev han sjuk men fortsatte spela, det visade sig vara körtelfeber som tog lång tid att bli frisk ifrån. Så han var nog inte i riktigt bra form någon gång under 23/24.

Om Lindblom får en bra försäsong och kommer i bra fysisk form, så blir han definitivt att räkna med i SHL. Han är en NHL-spelare som tyvärr har haft massa otur de senaste åren. Kan mycket väl bli så att han spelar i Brynäs i 1-2 år och sen åker tillbaka till NHL.

Källgren har mycket bättre meriter än Eriksson Ek. Har inte stenkoll på honom men blir spännande att se, och så får vi se vem som Brynäs kompletterar honom med.

Modo gör också spännande saker, senast True, så blir kul att se er också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Varför säger du att Källgren är en klasspelare om du inte har koll på honom?

Du sa också tidigare att du hade koll på hur mycket era spelare tjänade och er trupps budget som skulle vara mycket högre än MoDos, men du kunde inte spotta ut dig någon siffra överhuvudtaget.

Du bara svamlar skit verkar det som.
Kommentera