1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483415 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701940

Sv: Silly season
Peja: Har verkligen alla fått erbjudande. Det låter jättemärkligt om alla får NHL-erbjudande. Det återstår att se om ni får sju miljoner för dem. Sedan verkar ni få samma problem som vi fick. Flera spelare som följer med upp räknar upp lönen och blir betydligt dyrare än de är värda.

Sedan har Bondener en poäng gällande Källgren. Särskilt imponerande statistik har han verkligen inte och det är förmodligen anledningen till att exempelvis LHC inte verkat särskilt intresserade eller någon annan SHL-klubb heller.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Silly season
J F K: Lindstein skrev på för Blues för någon månad sedan, Nordh blev nyss Utahs första värvning. Eklind och Johannesson (Samuel) har också redan skrivit på för NHL-klubbar. Så de kontrakten kan vi fastslå, även om alla inte har spelat alla de fyra senaste säsongerna i Brynäs. Det blir en hel del pengar när man räknar ihop det. Skulle gissa att både Lindstein och Nordh kommer spela i Brynäs på lån 24/25.

Rent allmänt känns det kul att ha fått snurr på hemvändare, NHL-exporter, en kärna i A-laget som har gått hockeygym och även fortfarande ganska många spelare i NHL. Dessutom har Brynäs en av de bästa Gästrikekullarna någonsin på G underifrån, kan bli en hel femma A-lagspelare därifrån de kommande åren, även om det är lätt hänt att överskatta. Bland annat ser Jörgen Sundqvists grabb superintressant ut. Det är ju sånt snurr som man vill ha, men nu får A-laget se till att sluta snurra i seriesystemen också.

Klart att det finns frågetecken kring Källgren, ingen av oss följer nog AHL tillräckligt nära för att kunna bedöma hans senaste säsonger, men tycker inte det är kontroversiellt att kalla honom för en klasspelare i SHL-sammanhang. Den respekten är jag beredd att ge honom med tanke på att han var guldmålvakt senaste säsongen han spelade i Sverige.
Kommentera