1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482912 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701948

Sv: Silly season
Gavelo: Du har helt rätt och det är egentligen ingenting som åtminstone jag har diskuterat emot. Budgeten och sportsliga resultat är två olika saker. Det började med några frågor om Hägg och ett påpekande från min sida att Modo nog inte vill ha ett budkrig mot Brynäs om honom, men det sticker tydligen mycket i ögonen hos vissa att Brynäs är ekonomiskt starka. Brynäs hade ett ganska dyrt lag när man åkte ur SHL, definitivt övre halvan av budgetligan, och hade ett av allsvenskans absolut dyraste lag genom tiderna den här säsongen.

Vilka som blir bäst av Brynäs och Modo kommer att avgöras på isen. Ni kommer förmodligen vara yngre, tempostarkare och snabbare, åtminstone om man kollar på övre halvan av lagets hierarki, medan Brynäs kommer vara bättre än Modo i vissa andra avseenden.

Sen vore jag lite orolig över att er målvakt blir med i VM, om Leksands-Larsson kan få NHL-avtal kan er målvakt också det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Kul att MoDo har med en målis i VM men båda hans konkurrenter har imponerat så pass att finland inte plockar in lediga NHL-målisar.

"Spekulationerna har tagit fart efter Nashvilles uttåg ur NHL-slutspelet. Två finländska målvakter är tillgängliga och framför allt Juuse Saros kunde ge Lejonen jackpot på den positionen.

Men frågan är om VM-laget ens är i behov av NHL-förstärkning mellan stolparna? I de två första matcherna i den tjeckiska EHT-turneringen har två europeiska målvakter varit hur bra som helst.

Då Finland besegrade Tjeckien i torsdags storspelade Harri Säteri och i dagens seger över Schweiz var det Emil Larmis tur att briljera."

svenska.yle.fi/a/7-10055958

Bara fyra NHL spelare i Finlands trupp.

svenska.yle.fi/a/7-10055961
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Alexander Reichenberg är död såg ja, 31 år är ingen ålder. Tragiskt!
Kommentera