1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482912 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701952

Sv: Silly season
Peja: Du är medveten om att Källgren inte stod ens hälften av matcherna och med det resonemanget så är Victor Andrén också en guldmålvakt. Misstänker att du kallar honom för en klasspelare i SHL-sammanhang också eller är Källgren med sina 21 matcher guldsäsongen mer vinnare än Andrén med dennes 30?
Båda stod för Växjö för övrigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Andrén har varit ett fiasko i SHL och stundtals även i HA efter SM-guldet. Källgren har spelat i AHL och 24 NHL-matcher för Toronto Maple Leafs. Källgren stod 21 matcher i grundserien och 10 i slutspelet, så ganska missvisande att säga att han bara stod 21 matcher, går ju inte att bortse från hela slutspelet när man snackar om en guldvinnare. Tänker att du förmodligen inte bortser från alla Stanley Cup-slutspel när du bedömer Foppas NHL-karriär heller.

Nu har jag inte koll på alla underliggande siffror hos Källgren, men det är precis sånt som Brynäs jobbar mycket mer, då särskilt statistikern som har handplockat Källgren. Med tanke på hans bakgrund menar jag att Källgren bör kallas för klasspelare i SHL-sammanhang tills motsatsen är är bevisad, men fattar att man kan ha olika definitioner av vad en klasspelare är.

Niklas Svedberg var också en klassvärvning när han gick till Timrå, enligt min definition, och det gick ju sådär. Så vi får helt enkelt se. I det stora hela är det lite av en skitsak hur "klasspelare" definieras.
Kommentera