1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482945 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2702457

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Vi har ambitionen att satsa på Lucas P, men om det är realistiskt vet vi inte förrän till hösten. Det är knappast som för 20 år sedan då man kunde slussa in juniorer och låta dem växa in i rollen. Är de inte redo direkt så törs knappt någon klubb spela en sådan junior. Misstänker att ni knappast kommer ha oändligt tålamod med era juniorer heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Hoppas vi alltid satsar på talanger. Hur mycket speltid dem får är en annan sak. Det är ju upp till Lucas hur bra han kommer vara.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Menade inte att Modo är sämre än någon annan på att satsa på talanger, men Otto Stenberg och Lucas Pettersson är ganska bra spelare när det kommer till att illustrera den nuvarande (allmänna) problematiken i SHL.

grimiss: Ja, man kan ju givetvis spara en del för tuffare tider, men samtidigt är en framgångsrik verksamhet ofta en ekonomiskt framgångsrik verksamhet. Om Rögle går långt i slutspelen, så genererar det ytterligare intäkter. Och deras externa finansiärer vill antagligen se satsningar NU och inte att deras pengar läggs på banken. Det finns väl ingen extern finansiär som pumpar in pengar av den anledningen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Hoppas fortfarande att Niederbach blir en Zäta light framöver. Just nu är han bara en återfallsförbrytare som försöker mörda folk på isen.
Kommentera