1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484168 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2702801

Sv: Silly season
Paninaro: Han verkar svänga ganska bra Gradin. Igår på aftonbladet är det bara 1 back idag i öa så kam det bli 3 spelare eller 2. Hmm låter väldigt knepigt. Man har alltså haft Smejkal på bordet men nobbat pga priset om man ska tolka honom och då är vi ju inne på detta igen varför i hela fridens uppmanar Man ej till en insamling som alla andra lag när man får ett sådant namn på bordet. Värva 1 back lägg resten på smejkal med hjälp av en insamling.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee: Hedman som tjänar 80 miljoner per år kan väl ta en miljon från sin årslön och se till att vi får in någon stjärnspelare som Smejkal. Fattar inte varför en bonde som jag som tjänar runt medel ska gå in och samla ihop pengar.

Visst för man älskar MoDo Hockey, men spelarna tjänar tillräckligt redan.
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee:

"Du är inte lika stressad som förra våren?

– Nej, det är jag eftersom vi kommit långt, men man är inte nöjd förrän man är i mål. Om jag ska sammanfatta det hela har vi två, tre hål. Det blir två backar och en forward eller en back och en forward, säger Henrik Gradin."

idag i allehanda.

det är en back och en forward som ska in, och eventuellt (troligtvis) byström. har varit planen hela tiden.

smejkal kommer att bli sinnessjukt dyr för laget som plockar honom. han är värd det, men ärligt talat tror jag inte modo fixar en insamling i den nivån om inte nhl-spelarna hjälper till, och framför allt så tror jag inte modo är särskilt högt upp på smejkals lista. men jag känner honom inte

hinken kommer att fixa något kul ändå.
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: fast det känns väldigt mkt inte som widebro-modo att göra så?
Kommentera