1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484533 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2702861

Sv: Silly season
J F K: Ja, jag har den kontroversiella åsikten att bäst-före troligtvis inte har gått ut för en 27-årig hockeyspelare och att skada & körtelfeber är högst rimliga förklaringar till en svag säsong. Men du är ju konsekvent med att vara negativ mot Brynässpelare, så inte otippat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Det är ingen som bryr sig om han varit sjuk eller inte. Det som folk bryr sig om är att han har gjort 16p på 42 matcher i AHL senast och 15p på 73 matcher i NHL innan det. Samt att han har haft minusstatistik nästan varje säsong.

För mig låter det ganska klart att han är på nedgång och de vill inte ha honom där i NHL. Det enda som gjort att han har tjänat så bra var att han fick till en turlig säsong när det var dags att uppgradera från rookiekontraktet.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: är han helt frisk nästa säsong så är det såklart en jävligt bra värvning. Samtidigt måste man ju vara realistisk. Hade motsvarande spelar vänt hem till modo hade jag ju tänkt att det fanns anledningar att han gjorde det, dvs inte stenhård konkurrens i anbuden. Enda undantaget skulle vara om man typ har barn som ska börja skolan osv?
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Eller så är alla konstiga förklaringar anledningen till att inget lag ville ha honom.
Kommentera