1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483978 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2703641

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Jag tycker Brynäs ser väldigt tunna ut jag. Det lär vara många som tippar dem i botten. De har samma stomme som spelade ut dem från SHL, men som är två år äldre. Mestadels offensiva spelare som är svagare defensivt, men som i en serie högre kommer få problem. HV, Malmö och Brynäs kommer få slåss med näbbar och klor för att undvika kvalspel tror jag. Örebro och Timrå är två andra kandidater som kan gå åt vilket håll som helst, men där handlar det mest om tränarna och hur de lyckas. Kan Niklas Ericsson komma tillbaka eller har han tappat trovärdighet med tanke på Bromme och kan Jokinen verkligen köra NHL-stuk utan att det blir rejäla kulturkrockar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är det inte konstigt att bedöma Brynäs bredd när man har typ 8 spelare kvar att kontraktera innan truppen blivit komplett?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Utan att gå allt för mycket i försvar så tycker jag att det är lite slappt att slänga sig med snacket om att det blir botten även iår eftersom det är samma stomme som spelade ut oss. Stommen var aldrig problemet.
Problemet var alla överbetalda divor och landslagsmän i symbios med en uråldrig spelidé som inte alls funkar i SHL.
Med det sagt så är allt förutom kval år 1 en bonus.
Kommentera