1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484033 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2703694

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tänker så här. Det är bara en tidsfråga innan Djoos skriver på. Han blir självskriven förstaback. Djoos kommer förmodligen att spela med en mer defensivt lagd back. Backparet med Bertilsson och Kinnvall var Hockeyallsvenskans överlägset bästa, är samspelta och bör rimligtvis fortsätta spela tillsammans även i SHL. Då återstår D'Astous, Lindstein och en till back. Alternativet är att D'Astous går in i första med Djoos, men jag har svårt att se att man tänker på det sättet, med reservationen för att mitt resonemang skulle kunna vara helt felaktigt. Tror att Jordie Benn lägger skridskorna på hyllan. Sålänge D'Astous får hygglig istid i 5mot5 och framförallt en nyckelroll i powerplay är han säkert nöjd. Annars finns flera mycket tungt NHL-meriterade spelare som kan tala honom till rätta.

En stor orsak till att Brynäs åkte ur var dålig disciplin på nyckelspelare som Palve och Timashov. Sånt tror jag man kommer undvika mer nu med ledare som Silfverberg och Lindblom i laget.

Det blir kul att höra dina åsikter och tankar kring Brynäs lag när truppen är spikad. Nu är det ändå ganska spekulativt med bredden osv.

(Ber om ursäkt för mycket Brynäs i Modoboken)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Om man läser dina inlägg så är nog allt annat än final för er del ett rejält misslyckande.
Har nog aldrig läst fans för en nykomling med sån jävla hybris, helt ärligt.
ALLT Brynäs gör är numer fantastiskt, man har högst budget, bästa nyförvärven och man hamnar bara i budkrig med topplagen, för man är ju så jävla BRA.

Fascinerande att läsa, milt uttryckt.
Kommentera