1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483640 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2705062

Sv: Silly season
J F K: Eftersom jag har en hel del modokänningar så vet jag att det har funnits ett stort missnöje med modo bland de mindre klubbarna i och runt Öviksområdet.

Missnöjet har bla bestått av favoriseringar, utfrysningar, släkt som gått före kvalité. Toppningar i tidig ålder som slår ut bredden mm.
Att man skiter i småklubbarna och bara tänker på sig själva, man suger åt sig all sponsring som finns på bekostnad av de mindre klubbarna mm mm.

Så det du säger stämmer.
Sen hör jag också att modo försöker bättra sig och att man är på rätt väg.
Lite mer Bamses mamma skulle göra saker bättre (Är man stark måste man vara snäll)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
kulltorp: Du har flera kloka poäng i det du skriver och jag har inga invändningar mot just det, däremot vet jag (inte bara i Modo) att det ofta är föräldrar som väldigt färgat tycker just sin son eller dotter är bättre än vad dom egentligen är och är de som borde gå först, när dom inte gör det så breder sig ett missnöje ut.

När jag själv spelade i ungdomsåren så kunde känslorna från föräldrar vara lika starka som missriktade och det hände både 1 och 500ggr som tokiga föräldrar skällde ut tränare och ledare för att deras Son som egentligen var helt värdelös inte fick lika mycket speltid som de bästa spelarna i laget.
Kommentera

Sv: Silly season
kulltorp: Jag tror att det säkert är liknande utmaningar i alla elitföreningar och klubbar runt om och att det går i vågor. Favoriseringar handlar nog mer om olämpliga ledare än något systematiskt, men som du säger. Är man stor måste man vara snäll.
Kommentera