Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Chad Hinz?

534850 · » Till forumet


Sv: Chad Hinz?
p j davydjoos: Särskrivningar... frukten av rättstavningsprogram a' la B.Gates bidrag till modern historia....

Sv: Chad Hinz?
GulSvartaMalin: Jäklar - hade han problem med han hade för lite alkohol? Trodde annars att det var problem med för mkt... Apropå "lite alkohol problem" vs. "lite alkoholproblem". ;)

Sv: Chad Hinz?
Alltså jag säger en sak.. Chad måste ha lite alkohol problem, om det stämmer det som står i aftonbladet (eller vart det nu var) att Karln hade 2,23 promille så måste han ha det. En vanlig svensson skulle ju ha däckat vid det laget.. Eller har jag fel? dumt var det iaf.

Sv: Chad Hinz?
falo: Ursäkta mig, men menar du att man skall särbehandla enskilda individer och idrottsmän?

Hade det bara rört sig om fylla hade jag köpt ditt resonemang, men nu har han faktiskt även satt sig bakom en bilratt och påbörjat en vådlig bilfärd som slutade i diket märkbart påverkad och det var väl en himla tur att ingen oskyldig stackare kom i kläm för Hinz framfart denna gång. Han hade faktiskt rent potentiellt kunnat döda en annan människa.

Till saken hör att SAIK har ett samarbete med NTF och IOGT-NTO under kampanjen "Don´t drink and drive" som lanseras på officiella hemsidan.

Man måste agera kraftfullt mot denna typ av förseelse för att det skall få önskvärd effekt.

Och vad hade det sänt ut för signaler till klubbens ungdomar, fansen, sponsorerna, media och publik ifall man sett mellan fingrarna och blundat för verkligheten genom att ha låtit honom spela kvar.

Det spelar ingen roll om det rör sig om en spelare i fjärdelinen eller en nyckelspelare. Det skall behandlas på samma sätt vid dylikt uppträdande.

Tycker det är strongt gjort av SAIK att fatta ett sådant här beslut i tider då man jagar en ES-biljett och där faktiskt denna förändring potientiellt sett kan få negativa konsekvenser.

Nu får vi innerligt hoppas att det färdigkrökat i SAIK under säsong!

Är det mån tro pressen så får spelarna att vilja fly uppmärksamheten genom att ta sin tillflykt till flaskan?

Fråga Chad Hinz & Fredrik Näsvall!

Sv: Chad Hinz?
falo:

han försökte fly landet... aik har inte råd att skydda honom...

Sv: Chad Hinz?
Svart-gula Emma: jag förmodar det men har han gjort det flera gånger så är det ju en annan sitts men man ska endå se till att han får hjälp i stället för att själpa

Sv: Chad Hinz?
falo: Och hur vet du att det bara har hänt en gång att han har kört onykter???

Sv: Chad Hinz?
Åkerman: hum han körde ratonyckter en gång och åker dit erkänner o håller kontakt med polis och styrelse, en gång är faktiskt ingen gång hjälp han i stället för att själpa han, det handlar ju om trygghet i ett lag om skellefteå inte kan hjälpa sina spelare för en förseelse hur har man då tänkt att kunna få bra spelare att känna trygghet o stanna i föreningen det är ju fan skandal.

Sv: Chad Hinz?
mattias - 74: Ja, nog blir han åtalad i Sverige.
Hade han hunnit ut från landet hade han nog kommit undan.

Hockeymässigt så känns det som att vi förlorat en jävligt viktig center. Men det kan också vara positivt att de övriga spelarna kan få tänka på nåt annat än hockey efter torskturnén.
Det kan förhoppningsvis vara nog så viktigt.

Jag tror faktiskt att man gör en stormatch mot Brynäs.

Chad Hinz?
Har denne Herre månne gjort så erat Elitserietåg gått denna säsong med, detta skall iof inte göra så att ett helt lag klappar ihop om du frågar mig!

Nån som vet om han skall bli åtalad här i Sverige eller i Hemlandet Kanada`? Nån som kan förklara hur rättsprocessen funkar i den här typen av fall!

534850 · »