Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Lakers vs Skellefteå

1659581 · » Till forumet


Sv: Lakers vs Skellefteå

Ja, ser nu att Frankrike med egna spelare vann VM-finalen i handboll mot Qatar. Qatar med ett ihopköpt lag, inköpt hejaklack, köpta domare, skönt att de åker på stryk och då faller på sista hindret till ett ihopköpt guld.

På Tisdag hoppas jag att det blir samma visa och att Frölunda vinner mot köpelaget i CHL-finalen. Fuleå har köpt ihop i princip hela laget, man har köpt sig sin plats i turneringen eftersom man inte platsar sportsligt sett, man har inga anor efterom man inte kan köpa sig anor. Hoppas hoppas för hockeyns skull att Frölunda tar hem det, och sen är det förstås extra skönt ifall köpelagets köperesa totalkvaddas så nära mållinjen, hihihihihi ooooj vad skönt det skulle vara!

Det ironiska är att den psykotiske hatpredikanten Bagdad Bob sitter på Fuleås sida och kallar andra lag för köpelag, lag som har 5-6 gånger fler egna spelare och har haft så under en längre tid. Frölunda kallas för Värsta Köpelustan trots ovan, och anrika Skellefteå AIK kallas för köpelag trots att vi ställer upp med en majoritet ur egna led.

Sådan är han Bagdad Bob. En komisk figur, fast han fattar det inte själv för han är så bombad och okunnig.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

Linus Osmart måste vara adopterad och han måste ha skolkat från Fuleås sargutgnuggarhockeyskola!


Sv: Lakers vs Skellefteå
Sven Sewage: Omark också?

Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

ser på hyenornas sida att de avundsjuka Brynäsfansen fortsätter att gadda ihop sig med Fuleås galna psykogeneral - mr Bagdad Bob himself.

"Alla kunniga skribenter vet ju att Skkellefteå AIK och Luleå spelar likadant jämfört med Rönkenhockeyn, det skiljer väldigt lite!"

hihihihi!

Ja, sargutdunkarmedley och 0-0 dyrkan, det liknar ju verkligen vår Sovjetiska hockey och glada anfallslir!

Jösses! Nu väntar man bara på att Ledin, Mannberg, Savilahti och Fabricius - alltså de enda utespelarna ur egna led - de är ungefär likadana spelare som Jocke Lindström, Melker Karlsson, Arvidsson, Adam Larsson, Rundblad och Oscar Lindberg.

NEJ! FULEÅS SPELARE ÄR ALLA SARGUTGNUGGARE!


Sv: Lakers vs Skellefteå

Sven Sewage: Du vet att det inte var Pesonens kapacitet som stinker.

vad gäller oss så är ju offensiven tillräckligt bra det är ju defensiven som varit undermålig.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

ja snacka om storspelare, han kommer såklart att bli tungan på vågen fram till vårkanten! 

Tänk om vi fick byta honom mot Janne Pesonen som du tycker är en värvning som stinker... klart man blir avis på er! ;-)


Sv: Lakers vs Skellefteå
Sven Sewage: Han har gjort det ok. Han är ju, som du förstår, inte värvad för att göra poäng. 

Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

Okej, fred.

Bara en sista kort kommentar då: det ska bli väldigt spännande att följa den wonderbaum-doftande supervärvningen Daniel Mannberg i Brynäs överlevnadskamp i bottenstriden!


Sv: Lakers vs Skellefteå

Sven Sewage: Ok. Ska vi ta och lägga ner tjafset?

Tills nästa gång vi är oense ;-)


Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

och du har fortfarande inte fattat att Barbro är någon annan än mig! Du är inte smart alltså.


Sv: Lakers vs Skellefteå
Sven Sewage: Stor komik när just du anklagar någon för att ha dubbla nic!

Hahahaha...

Avd. trovärdighet.

Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

tacka vet jag Forsberg 1978, där har man en skribent som precis som dig själv har en fantastisk självdistans. Dessutom ett litet humorknippe, precis som dig. Missundsam är han också, precis som du. Ni är båda riktiga mumsbitar.

Det kan inte vara en tillfällighet, ni måste vara samma skribent! Helt omöjligt att det finns två stycken lika-som-bär torrisar som håller på ett litet lag som Brynäs?


Sv: Lakers vs Skellefteå
Sven Sewage: du har ingen som helst självdistans.

Dumdryg däremot. Det håller jag med om.

Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

det är ungefär lika trovärdigt som när du skriver att vår värvning av Pesonen stinker, när du skriver att andra skribenter inte kan något om hockey när de kritiserar er värvning av Mannberg etc etc. Du har ingen trovärdighet och kör med dubbla måttstockar.

Själv tycker jag att jag har både självdistans och intigritet. Jag kör med min dumdryga skämtsamma stil både när jag skriver om lagen som kämpar om vem som ska vara sämst i norrland, och när jag försvarar mitt lag från de värsta påhoppen från avundsjuka missundsamma fans som drar till med de värsta lögnerna för att dra ner Sveriges överlägset bästa lag i smutsen.

Ni från Brynäs verkar ha stora problem med både trovärdigheten och självdistansen faktiskt.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Sven Sewage: Kom inte med pekpinnar vad gäller hur man formulerar sig. Av dina alster går det att citera hästlängder med olämpliga formuleringar och personangrepp. 

Att sitta och peta i hur andra skriver när du själv tillhör en av de största syndarna, är inte trovärdigt.


Sv: Lakers vs Skellefteå

och nu ska ni få en liten värvningskarusell av sällan skådat slag, en riktig transfersoppa som inte direkt lukar wunderbaum, nej den luktar Ö-vik!

Fuleå sladdar i tabellen, och in kommer ett koppel med köpespelare, Strömwall, Sigalet, Billins, Hovinen, Ekarv, Harju!

Fuleås VD går ut i media: jag är ledsen men vår klubb kommer att posta ett rejält minusresultat i år! Mellan raderna kan man läsa att ingen i föreningen tror på slutspel, man vill bara inte själva åka ur innan man lyckats stänga serien.

Köpkarusellen fortsätter därför att flens-Osten har köpprovision i kontraktet, men man måste dumpa spelare. Dixon dumpas, Mannberg dumpas mot alla odds till Brynäs vilket kan visa sig vara ett genidrag av Osten måste man faktiskt säga, sen kommer två stycken ganska finurliga köpekaruseller.

Hovinen plockas in trots att föreningen har 2 stycken målvakter under kontrakt, man har Ward i Asplöven och man har 2 stycken junirlandslagskeepers i J-20. Hovinen får spela en match. Sen säljer man honom, flens-OSten gnuggar såklart händerna.

Malte Strömwall plockas in den 5 Decembei från SHLs andra stora köpelag, Växjö. Malte får spela några matcher i 4elinan i 6 minuter per match i snitt. Sen den 31a Januari skickas Malte till HV71! En riktig köpeexplosion av flens-Osten!

Dessa köp... luktar det gott? Nej, det gör det verkligen inte. De stinker verkligen.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Farbror Barbro:

På tal om värvningar som stinker... en värvning som ingen annan sportchef skulle röra i med tång!

Daniel Mannberg är fri från fotbojan han fick efter att vid upprepade tillfällen kutat omkring på stan i fyllan och misshandlat oskyldigt folk.

I Fuleå lyckades han skrapa ihop en assist och en utvisning på 22 matcher. Nu går han till Brynäs på kvalserieplats, ett lag i desperat behov av hockeyspelare som är bra på att spela hockey. Då tar de in Mannberg, ytterliggare en i raden av misslyckade sargutgnuggare som går från Fuleå till Brynäs. Klubbledningen har tydligen bestämt sig, vi vill inte ha publik på hemmamatcherna, och vi vill åka ur SHL.

Mannbergs äventyr hittils: 3 matcher med nollor i alla matchprotokoll. Han levererar verkligen sin nollor i match efter match, bara två stycken plumpar på 25 matcher i år vilket imponerar såklart.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Rytter:

så jag har inte insikten att de andra lagen i SHL skulle vilja ha Pesonen i sitt lag?

hihihihi!

Jag tycker bara inte att det är okej att avundsjuka missundsamma fans från de andra sämre lagen gaddar ihop sig och skriver en massa skit. Zappaholic formulerar sig: att vår värvning av seriens bäste forward stinker, att den luktar illa, att vi endast plockar in Janne för att ingen annan ska få honom, samt att vi borde spela en junior istället för honom.

Det tycker jag inte är okej, att formulera sig så. Sen sitter då blister där och "förstår vad de menar". Inte heller okej, och inte första gången han är där och gullar med skribenter som hånar och förlolämpar våra spelare, ledare och vår klubb.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Rytter: Å hej ba,grabbar!

Ger mig in i "Pesonen gate"...in i denna spelares vara och inte vara är ju också det faktum att Lasse varit efter honom och dennes namnteckning tidigare säsonger men gått bet å när man då till slut har en riktig chans att få hans signering så är det inte så konstigt man slantar lite extra...för i dennes fall så vat man vad man får.

Å dessutom så skulle aldrig Skellefte låta utgifterna överskrida inteckningarna för som ordförande Pär Nordlund sa så kommer vi gå plus i år igen...


Sv: Lakers vs Skellefteå

Blister Brigade:

"det finns 11 andra lag som gärna hade tagit Pesonen och vi fick han det kosta oss skit mycket pengar men det är han klart värd."

Detta är vad som skiljer dig och andra riktiga hockeyfans jämfört med Sven, insikten.

Klart alla skulle vilja ha Pesonen, men alla har inte råd. Hörde det snackades om att han skulle lyfta närmare 500.000 SEK/månad, men detta är bara väldigt obekräftade rykten, så vet inte hur mycket sanning det är i detta, tycker sjäv det låter väldigt mycket.

Det är kul att läsa att någon här har insikt iaf, alla som går till SAIK gör det inte gratis, alla som går till SAIK blir inte storstjärnor som sven påstår.

Har inte sett sven kommentera Schremp, Lethonen, Karlsson som alla är felvärvningar. Det enda man hör från hans sida är att Lasse är gud, men det är klart ifall man mörkar och ignorerar allt som går fel så kan det ju inte annat än att gå bra.

Kul att se att du inte fungerar på samma sätt samt sätter ner foten mot honom.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Sven Sewage:

Sven för fan, lägg av nu! så fort det inte passar dej då är man ingen fan av sitt lag?

Jag ser vad han skriver vilket inte betyder att jag håller med han, han får ha sin åsikt, det finns 11 andra lag som gärna hade tagit Pesonen och vi fick han det kosta oss skit mycket pengar men det är han klart värd.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

du tycker att vår värvning av Janne Pesonen stinker, den luktar illa, att vi bara värvar honom för att ingen annan ska få honom, samt att vi borde satsa på en junior istället för honom. Det är dina egna ord, och jag ska försöka undvika att tolka dina ord lika bra som andra då.

Själv tycker jag att den är årets klart bästa värvning, och att den kraftigt förbättrar våra gulchanser. Sen är den på 2 år, vilket är skönt med tanke på att Janne båda rent sportsligt och även på papperet är SHLs bästa forward, enligt mig med mina modesta hockeykunskaper jämfört med dig alltså.

Man kan tycka olika. Jag tycker som sagt inte att vårt 2-årskontrakt med Janne P stinker, utan att sådana värvningar är bra för SHL då intresset ökar, publiken får se mål, de skrivs mer, höjer status på ligan yada yada yada.

Däremot tycker jag att Brynäs värvning av Mannberg stinker. Han är toksämst, och det verkar som er ledning faktiskt önskar att ni helst spelar i allsvenskan. Niinimäki är även en riktig kalkonvärvning. Honken är svår att förstå då er målis har vart  bäst i laget.

Luleås värvning av Hovinen är direkt pinsam, speciellt med tanke på alla duktiga unga målvakter de har i föreningen. En match sen skippas han bort. Betänk att Fuleå köper in vad blir det nu? 7 stycken spelare innan transferfönstret. Det är en rival i bottenstriden för er, och nu kan det bli så att ni åker ur SHL för i princip all evighet pga att Fuleå tokköper in 7 dyra spelare och spränger budget och går ut med vinstvarning redan nu.

I detta läge så sitter du och ondgör dig över att Sveriges bästa lag med en ointaglig serieledning rustar upp inför slutspelet samt nästa år.

Det är inte normalt, eftersom du inte skrivit en endaste rad om andra lags dyra värvningar, flopp-värvningar, och totalt hjärndöda värvningar som är dömda att misslyckas (=Mannberg).

Sen sitter du på fullt allvar och anklagar andra för att inte kunna någonting om hockey.

Om ni åker ur, vilket kan innebära graven för hela föreningen, kommer du då nästa år att sitta och vara förbannad över vår värvning av Janne Pesonen? Ja vad Pesonen luktade illa, den stinker?

Tänk efter innan du svarar, och så skulle det såklart vara intressant att höra vem av våra juniorforwards som borde ha spelat istället för Janne Pesonen?


Sv: Lakers vs Skellefteå

Sven Sewage: Kan inte er juniorverksamhet. Men du har ju talat om hur världsbäst den är så det borde väl gå att matcha in något lovande?

Leta du om du har tid. Jag vet vad jag skrivit och det stämmer att jag tyckte den stank och den stinker fortfarande. Men du förmår inte att tolka så som andra visat prov på att de kan. Inget jag kan göra något åt...

Redigerad kommentar


Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

sluta slingra dig, jag kan leta upp dina gamla inlägg och citera.

Vem var junioren vi skulle ha spelat istället? Väntar på ditt svar.


Sv: Lakers vs Skellefteå

Blister Brigade:

är du Skellefteå AIK fan?

Snubben skriver att vår värvning av Pesonen luktar illa, att den stinker, att vi endast värvar Janne för att ingen annan ska få honom, och att vi istället borde ha spelat en junior. Ok du fattar vad han menar. Fint.


Sv: Lakers vs Skellefteå
Blister Brigade: Jag menade bara att SAIK gjort en Barcelona eller Real Madrid-värvning.

Du fattade det men Sewage har grymt svårt att ta sig till vad jag menar.

Sv: Lakers vs Skellefteå

Farbror Barbro:

Tack Janne Pesonen! I mitt tycke SHLs bäste forward. Sen ett 2-års på Tim Heed, i mitt tycke SHLs bäste offensiva back. 2-års på båda känns såklart väldigt skönt och tryggt.

Men tänk om vi istället hade spelat Elias Edström istället för Janne Pesonen? Enligt Zappaholics rekomendationer! Ja, kanske Edström hade gått in och stänkt in två straffar nu ikväll och snittat ett målsamt  poäng per match? Vem vet? Nu kan jag inte lika mycket om hockey som Zappaholic som tycker att vår värvning av Janne Pesonen stinker och luktar illa, men att värvningarna av Mannberg, psyko-Bulan och hans hantlangare Petter Nilsson som ockå är psyko!, det är grejer det!

HV har en osannolik tur att man får ett poäng ikväll, samma visa förra matcherna. Detta trots att vi alltså spelar back-to-back, och att vi spelar en jättesvår och tempofylld match borta mot Växjö. Det är fan inte rättvist. Men ändå är vi helt jävla överlägsna, och borde ha vunnit med 7-2 ifall gubbarna kunde lära sig att skjuta in pucken i öppen kasse när målet står vidöppet.

Finns inte en chans att HV kan skaka oss över 7 matcher, även om vissa okunniga kommentatorer gör allt för att skapa lite spänning och bygga upp rivalitet. Nej. Det finns ett lag som SPELAR bra hockey och klarar att hålla uppe spelet och därmed hota med andra vapen än bonnröta och sjuklig tur, och det är Frölunda.


Sv: Lakers vs Skellefteå
Zappaholic: ok jag fattar vad du menar bara att man börjar bli lite less allt snack kring Pesonen har haft så många diskussioner om han på jobbet och polare ect.

Sv: Lakers vs Skellefteå
Blister Brigade: Pesonen är en förbannat bra värvning. Det är inte det som jag "gnällde" över från första början...

Sv: Lakers vs Skellefteå
Zappaholic: Pesonen =) avgör mot HV på straffar och dessutom har vi han nästa säsong om ingen köper han förstås.
Lägg ner allt klag på våran värvning.

Sv: Lakers vs Skellefteå
Sven Sewage: Nä. Du förstår verkligen inte. Jag förstår det nu.

Tack själv för en orgie i meningslösa inlägg.

Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

ja, du förklarade exakt vad du tyckte, i det inlägget, och andra inlägg. "Värvningen stinker" och så värvade vi bara Pesonen för att ingen annan skulle fått honom, vi borde ha spelat en junior istället.

Vilken junior? Elias Edström? Sebastian Olsson? Petter Mäkitalo?

Ja, någon av dessa tre borde ha spelat istället för Pesonen, att värva honom på ett 2-årskontrakt var helt onödigt!

Mannberg, Niinimäki, Hovinen, där har vi däremot tre stycken supernödvändiga värvningar! Smarta värvningar, japp!

Tack Zappaholic för dina expertkommentarer.


Sv: Lakers vs Skellefteå
Sven Sewage: Jag förklarade exakt vad jag tänkte kl 13.45. Tänker inte göra det igen.

Nä, jag kör inte efter samma måttstock. Finns ingen anledning till det men det begriper inte du.

Otroligt hur mycket du kan pressa ur dig i text, utan att få något vettigt sagt.

Somna om...

Sv: Lakers vs Skellefteå

Zappaholic:

ditt inlägg 13:45.

Varför värva Pesonen på ett 2-årskontrakt när man leder serien? 

Och du brukar anklaga andra för att inte kunna hockey! hihihihi

Alltså helt allvarligt, vi värvar alltså in SHLs bästa forward enligt mitt sätt att se på det. På ett 2-årskontrakt! Jösses! Vilken junior tycker du skulle ha gått in och snittat 1.5 poäng per match och vara sniper  vårt tidigare dåliga PP? Vi har ingen bra offensiv forwardsjunior just nu, förrutom Holmström som spelar, dock är han mer av en playmaker.

Du skrev om jag kom ihåg det rätt:

"Denna värvning luktar illa" "Denna värvning stinker" "Den enda anledningen till att SAIK värvar Pesonen är för att ingen annan ska få honom"

Vilket jävla skitsnack från dig alltså. Och du kör inte direkt med samma måttstock med de andra lagen, eller köpen bottenstridskonkurrenterna gör.

Vad tycker du om dessa värvningar:

Hovinen till Fuleå. Fuleå har 2 stycken målvakter under kontrakt i a-laget, samt Ward i farmarlaget Asplöven där även Rifalk står, sen har man 2 stycken juniorlandslagsmän i juniorlaget. Hovinen får stå en match sen säljer flens-Osten honom till Malmö.

Brynäs plockar in Niinimäki, en av de sämsta spelarna någonsin i SHL. Han får spela 11 matcher innan han får sparken.

Mannberg till Brynäs, som kämpar för att överleva i bottenstriden! Smart värvning! Mannberg har snittat 0.1 poäng per match de senaste 5 säsongerna, i år har han vadå? En assist på 25 matcher? Hur fan kan man värva in en sådan sopa när man ligger näst sist?

Johan Holmqvist till Brynäs. Detta med bakgrund att Starkbaum har vart Brynäs klart bästa spelare.

Nämen du kan ju hockey Zappaholic, låt oss få höra expertkommentarerna, tack snälla?


Sv: Lakers vs Skellefteå
Farbror Barbro: Ok. Låt oss vara överens om att inte vara överens :-)

Sv: Lakers vs Skellefteå
Farbror Barbro: Du förstår ju verkligen inte.

Brynäs har hela säsongen underpresterat. Ett lojt och halvslött lag har ställts på isen. Det vet ju du också att det inte funkar. Här behövdes en helt annan energi i ledarskapet. Spelarna behövde väckas, dra åt samma håll, men framför allt fatta att det inte funkar att åka omkring och ta bandysvängar på en hockeyrink.

Oavsett vad du och andra tycker om Luleå, så stod ju de för en hockey där varje spelare ger 100% i varje byte. Annars spelar man inte. Spelartyper, som Mannberg,
som kan det systemet, värvades in. På den korta tid som är
kvar av serien förändrade man på det sättet man tror ger bäst chans att överleva.

Finhockey och klapp klapp-spel kommer inte klara krisen. Man försöker spela för att överleva.

Fattar du?

Sv: Lakers vs Skellefteå
Farbror Barbro: Och av just den anledningen, att jag inte vet, gör att jag heller inte uttalar mig.

Anledningen till att du uttalade dig är att du hatar Luleå och Berglund, Nilsson och Mannberg. Något du, som av en slump, råkar dela med Sewage.

Sv: Lakers vs Skellefteå

Sven Sewage: Du missade helt min poäng och inte fick jag frispel heller. 

Min poäng var följande, jag tar det långsamt så du begriper:

SAIK ledde serien överlägset. Duktiga spelare på alla positioner. Bred trupp. Det jag ifrågasatte var varför knyta till sig en ny dyyyyyr spelare istället för att satsa på en duktig junior? Värvningen behövdes inte och behövs fortfarande inte. Ni behövde inte denna spetsvärvningen...

Hänger du med?


Sv: Lakers vs Skellefteå
Farbror Barbro: Berätta om hur det ser ut i Brynäs omklädningsrum och varför det inte är trivsamt där? Ingen moral finns det heller? Du vet ju ingenting om detta så det blir ju bara dumt det du skriver.

Sv: Lakers vs Skellefteå

Farbror Barbro:

kommer du ihår när Zappaholic (tror jag det var) fick frispel när vi värvade Pesonen? Avundsjuka fans till Fuleå, MoDo och Brynäs ondgjorde sig över att vi plockade in Pesonen - som visat sig vara en guldvärvning vilket inte är direkt oväntat med tanke på att vår sportchef är kung Midas Lasse J.

Nedan har vi värningara som gjorts efter att Pesonen kom till oss. Man har inte hört ert ord om dessa från hjonen. Typ: Men vad ska Frölunda med Lasch till? De värvar bara honom för att ingen annan ska få honom?

Mina kommentarer:

Varför köper flens-Osten in en målvakt som gör en match innan han säljs vidare? Har han på riktigt köpprovision med nu drygt 10 midseason transfers?

Kommer Mannberg att spränga tvåpoängsgränsen innan säsongen är över? Tveksamt enligt mig.

01/30/2015  Emil Pettersson (F) Timrå MODO  
01/30/2015  Fabian Brunnström (F) Leksand Malmö  
01/30/2015  Marcel Hossa (F) HK Dukla Trencin MODO  
01/30/2015  Ryan Lasch (F) TPS Frölunda  
01/28/2015  Niko Hovinen (G) Luleå Malmö  
01/26/2015  Johan Svedberg (D) Leksand Sundsvall Hockey  
01/26/2015  Johan Harju (F) Jokerit Luleå  
01/26/2015  Daniel Mannberg (F) Luleå Brynäs  
01/22/2015  Jesse Niinimäki (F) Brynäs Unknown  
01/19/2015  Damien Fleury (F) Sport Djurgården  
01/19/2015  Mattias Guter (F) Djurgården Leksand  
01/18/2015  Juha-Pekka Haataja (F) Kärpät MODO  
01/15/2015  Johan Holmqvist (G) Almtuna Brynäs  
01/14/2015  Eric Himelfarb (F) Leksand Malmö  
01/13/2015  Tobias Hage (F) Almtuna Djurgården  
01/12/2015  Marcus Nilson (F) HV71 Djurgården  
01/09/2015  Mikko Lehtonen (F) Skellefteå Örebro  
01/04/2015  Dominik Granak (D) Linköping Gottéron  
01/03/2015  Jeff Tambellini (F) Gottéron Växjö Lakers  
01/02/2015  Tomas Slovak (D) HK Hradec Kralove Brynäs  
12/31/2014  Victor Ekarv (F) AIK Luleå  
12/30/2014  Josh Hennessy (F) Neftekhimik Nizhnekamsk Växjö Lakers

Sv: Lakers vs Skellefteå

Blister Brigade:

lika svår match skulle jag säga, förutom att vi spelar två svåra matcher två dagar i rad och motståndaren får vila upp sig - vilket är ett skämt. Det var samma visa förra matchen mot HV.

Tycker ändå att matchen igår var relativt jämn, och man behöver inte skämmas. Växjö och Fuleå behöver dock skämmas över att de är sådana köpelag. Garanterat att de sitter där och tokhejar på Qatar i handbolls-VM, medan vi andra skäms när de köpt hela turnringen, inklusive alla sina bra spelare, hemmaklack och t om domarna.


Sv: Lakers vs Skellefteå
Sven Sewage: de här sög och ännu svårare match i morgon blir nog en torsk till tyvärr.

Sv: Lakers vs Skellefteå

Farbror Barbro:

Växjö är ett bra lag och ingen skam att förlora mot dem i serielunken på bortaplan. Växjö vinner rättvist och är det bättre laget totalt sett, men med lite flyt kunde vi ha tagit poäng då vi har två stycken fina avslut i stolpen.

Hanses står för flera kvalificerade räddningar, och det är även kul att se vilken jävla lirare Öhman är på backen. Han måste vi knyta upp för ett par år framåt.

I Växjö vill jag framhäva alla dessa duktiga ungdomstränare i Växjö, samt i Småland. Det kryllar ju verkligen av egna produkter och smålänningar! Precis som för Fuleå, jösses vilket köpelag. Sen sitter de där med klapporna... har lite svårt för köpelag med klappor får jag erkänna.


Sv: Lakers vs Skellefteå
Farbror Barbro: fy fan! Det måste vara tungt att va saikare! ;)

Lakers vs Skellefteå
Är på dåligt humör, en gubbe körde in i min bil...
Alla airbags löste ur mm. Han bröt mot väjningsplikt och båda bilarna blir nog inlösta. Vi har just skrivit klart skadeanmälan hemma hos mej och så slår man på tv'n och ser att vi ligger under med 1 mål... vad är värst!? Grr

1659581 · »