Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1676396

Sv: Skellefteå AIK

Har ibland tänkt kommentera igen på SF men har märkt även sansade kommentarer raderas av Mutte Nilsson.

Ska man beskriva Qatar korrekt som t.ex Roos passerar det inte saxen,säger det mesta om Qatar men även Luleåmentaliteten att neka till allt och eliminera alla kritiker.

Ja mårdhunden tycker jag passar bra som liknelse.

Såg Wikegård,som jag gillar,säga som de flesta att dom hoppas... nu måste lhc...osv.

Nästan alltid försvaras åsikterna med att det är bra för hockeyn om AIK slås ut eller blir jämnt och spännande. Kanske det är så också men jag tycker det lyser igenom det börjar handla mycket om avund bara.

Nåja det spelar ingen roll och jag skulle också vara avundsjuk om man inte höll på ett lag som imponerat så mycket flera år.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Jag är rätt så säker på att Wikegård gillar oss. Bra fans, spelar en rolig hockey, bidrar till svensk hockey genom att fostra och utbilda spelare, inget jävla gnäll, ingen osportslighet och inga filmningar och inget rättshaveri... alltså motsatsen till Qatar på varenda punkt. Vi blidkar hockeygudarna!

Hur kan vi gå till final varenda år? Hur klarar vi av det, när vi inte är ett stort lag ekonomiskt sett?

Beror det på det faktum att våra ledare är ljusår för i utvecklingen jämfört med de andra? Är det organisationen bakom dessa ledare? Höjer sig alla spelare 2-3 snäpp när de drar på sig vår tröja? Är det för att vi har råd att värva in storfräsare som Pesonen för att många spelare har lön udner sitt marknadsvärde? Är hockeygudarna helt enkelt på vår sida?

Jag tror att det är en kombination av ovan.


Sv: Skellefteå AIK

Jag lägger upp denna länk, med risk för påhopp om brist på ödmjukhet osv. Jag brukar inte vilja utmana jinx-guden som kan straffa en hårt, men detta var ju fräckt kul av ICA Morön tycker jag!

Sånt här är kul, det är inte hat eller så, utan en liten knäpp på näsan på AIKs antagonister! 

(Jo, dom stavade lite fel... det kan man ju säker kommentera nått lustigt över... :-)

Redigerad kommentar