Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692349

Sv: Skellefteå AIK

Monno:

jag är lite osäker på vad du menar med trollverksamhet?

Att MoDo, Qatar och Brynäs (ska sluta kalla dem för Qatar B) är sura och förbannade pga våra framgångar på alla plan, det får man ta. Det blåser hårt på toppen.

Mot Brynäs tror jag att vi har 13 raka segrar nu!

Qatar har passerat skamgränsen kvartsfinal två gånger på ett årtusende, och båda dessa gånger åkte de på storsmisk och torskade 4 raka mot oss.

Kommer inte ihåg när vi senast förlorade mot MoDo? Och sen har vi tagit över titeln som svensk hockeys plantskola nummer ett.

Med allt detta som backdrop, och sen då 5 raka SM-finaler, miljonerna som staplas på hög och så skickar vi talanger till NHL på löpande band, då får man helt enkelt leva med missundsamheten och avundsjukan som nu nått episka proportioner.

Det man skulle ha gjort, det är att man skulle ha vart en god vinnare. Istället har man dragits med i den negativa spiralen och den otrevliga atmosfären som råder, och så har man spätt på retsamma kommentarer och allmänt drygt uppträdande. Sådan är jag som person. Hade jag själv spelat hockey hade jag gjort precis som Carl Söderberg gjorde på Ledin, eller som Wernblom gjorde på Jämtin. Om och om igen, jag är verkligen en känslomänniska, precis som ledarnas ledare Bert Robertsson,

Men det förändrar inte sanningen. Sanningen är att man blir angripen från alla de möjliga håll för att man har turen att vara supporter till mäktiga Skellefteå AIK. Sanningen är också att MoDo har tappat sin identitet med att fostra talanger, även om man gör allt för att hålla uppe skenet. Talangerna köps numera in och det finns knappt någon i laget med anknytning till klubben eller bygden. Nog får ni sitta där och muttra heart of hockey samtidigt som ni går och blir ett köpelag om ni blir glada av det, men det förändrar inte sanningen.