BGJ: Då vet du nu vad lagen i shl som åker upp till Skellefteå brukar råka ut för :-)

Zappaholic:

"Då vet du nu vad lagen i shl som åker upp till Skellefteå brukar råka ut för :-)"

haha endast komiskt att säga så där.

inte sällan har skellefteå(på hemmais) ungefär samma utv-minuter som sina motståndare. trots att man det spelförande laget och att motståndarlaget spelar fult lr väldigt mycket på gränsen.
att då som du jämföra de med att dessa domare hittar 5 raka utv på skell inom 20 min efter vårt 1-0 mål på förseelser som en del var billiga till tusen och en del var precis samma sak som Liberec-spelarna gjort i sekvenser innan men undkommer utv. rimmar lite illa i mina ögon. jag menar, liksom.. under den tidsperiod(minut 27-minut 47) i matchen vi pratar om så fanns det förseelser som Liberec gjorde som borde renderat i iaf 1 kanske 2 utv.

men utöver de så vill jag ändå påstå att din tes om att Liberec höll spelet uppe ganska bra är lite missvisande då skottstatistiken kraftigt påverkades av att domarna dömde mest bara åt ett håll andra halvan av matchen och då främst efter vårt 1-0 mål..