Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1700570

Sv: Skellefteå AIK
Ja Karalahti vill man helst inte se på isen i SHL.Återfallare som han och Hedman måste straffas extremt hårt.

Kanske har Qatar en nackdel med så tung trupp som kräver lång startsträcka. Dessutom kanske de lättar på träningen och börjar formtoppa som oplanerad nödlösning.
Det i sin tur tror jag kommer tömma deras batterier längre fram.

Tror deras centerproblem kan ha ökat än mer nu med Wallmark och Lagaces bänkning. Wallmark får en allt tydligare frälsarroll och nämns som förstecenter...
Lagace tror jag har ljumskproblem. Han stod över träningar tidigare och låg mycket på isen innan matcherna och stretchade. Killen är ju faktiskt inte tränad? eller prövad på denna nivå. Kan ha helt fel också,han kanske inte trivs eller räcker till. Fagervall vinner ju inget på att säga han var för dålig och bänkades.

Qatars backar verkar floppa ordentligt. Schira sågas. Melart är inget snille på något utom tacklingar. Mikkelson ganska tam och osynlig. Oskarsson så tydligt inkvoterad och ett stort problem precis som Foppa,Fabbe,Nagander,en för gammal Sandström och kanske någon till, när dom egentligen inte duger men får kontrakt för nån jävel från Norrbotten måste dom ha. Om inte annat så kräver sponsorerna det.

Yoda.
Minns du förresten han som kanske är Bagdad som rest 100 mil inför förra lördan mot Frölunda och var dyngknall på videon då Ola onanerar sänkte stämningen och det blev humor med akustisk countryballad?
I fredagens Cmorestudio innan Qatar borta dök han upp igen. 12 minuter in i sändningen dyker han upp filmad i KÖÖParena om möjligt än mer dyngrak. Otroligt han släpptes in.Karln är så dragen han har svårt ropa Luleå blir bara llljyllllljeå. Ser ut som han knappt kan stå upp.Kanske släkt med Mannberg.