Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1979938

Sv: Träff!
Peter:
Det är bra du är här inne som bollplank, jag har några frågor.
Kommer Olausson hålla ihop trots skavanker?
Vem är kulturbärarna som visar vägen i omklädningsrum och på isen?
Inget slå ur underläge i år hur tror du det går?

Svarskommentarer

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Inne pa Qatars forum hanar de ansiktsmalning, fiskdam, skriva autografer, allmanhetens akning, mingla med stjarnorna.
Nej, barn ska inte fa ha kul!
Alla vi som last popularmusiken i Vittula samt last i nyheterna hur de lulesamiska leastadianernq behandlar sina barn forstar hur de resonerar.

Sv: Träff!
Farbror Barbro: Olausson missar väl 5-10 matcher som vanligt för att kroppen inte riktigt håller ihop, förhoppningsvis påverkar det oss mindre än vanligt då vi har en bättre å bredare centersida än någonsin! Fabbe å Olausson bör bli kulturbärare i första hand, sen lär Erik betyda massor, satan vilken pondus karln har! Träffar grabbarna i katakomberna ibland och Erik är nåt utöver, han utstrålar kraft nåt enormt som människa, sällan jag träffat nåt liknande! Hmm att gå ut som tippat topplag är ju inget vi är så jättevana vid så det blir intressant att se hur vi hanterar det!

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Fragorna jag har ar mest runt Kovacs. Far en andra chans i Qatar efter att ha blivit domd for vardsloshet i trafiken da han var inblandad i en dodsolycka nar han buskort. Aker da fast for fortkorning i Qatar nar han har totalt korforbud och villkorlig dom, dumpar bilen och forsoker sen fly till fots.

Det har vart locket pa och sopa under mattan. Finns det ingen lag i Qatar, ingen aklagare, inga journalister?