Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Fylleskandal?

1124921 · » Till forumet


Sv: Fylleskandal?
källan:
Om du propsar går det säkert att ordna.
Kommentera

Sv: Fylleskandal?

källan:

Hahaha, det här liknar mer och mer en äkta västgötahistoria. Humor på hög nivå. Du menar alltså att du är toppstyrd av moderatorerna i Modos gb? Typ, här inne får du inte skriva dina dumheter men gärna i de andra böckerna som HV:s eller SSK:s.

Kommentera

Sv: Fylleskandal?
distanserad: Ja blir avstängd om jag skriver konstiga saker i Modos forum men inte i Södertäljes!
Kommentera

Sv: Fylleskandal?
Et tu Brute: han jagar väl inlägg för det spammas rätt friskt med one-liners. Lär bli avstängd som följd.
Kommentera

Sv: Fylleskandal?

källan:

Du är nog världens intressantaste västgötamodoit. Det var ju inte så länge sedan du hyllade Jämtin i en sillyseasontråd som inte hade någon anknytning över huvud taget.

Men den här är nog lite svårare att få ihop. Vad har Wikegårds grattis att göra med Fylleskandalstråden i SSK-boken?

Blåst på västgötaslätten?

Kommentera

Sv: Fylleskandal?
Wikegård önskar grattis mina SSK bröder ;)
Kommentera

Sv: Fylleskandal?
Alisandali:

Tacksamt för AB att ta upp detta, naturligtvis. Skandaler säljer, även om man kan tycka att just den här är ganska modest jämfört med andra händelser i ES den här säsongen med fyllestyrningar och annat. Blir också lite trött när AB får det till att "fansen visade sitt missnöje" när det handlade om ett antal supportrar som flyttade sig till läktarsektionen bakom SSK:s bås för att peppa laget när de var lite under isen i Modo-matchen.

Av någon anledning är det alltid mer intressant att hitta den negativa spinnen på allt som händer - vilket väl är anledningen att det inte skrivs om SSK:s satsning inför Rögle-matchen, där man bjuder på gratis inträde samtidigt som (hittills) 157 företag ställer upp med en krona var per åskådare och 210 privatpersoner (däribland hela SSK:s spelartrupp) satsar 10 öre var per åskådare. Det är väl för positivt, kantänka.
Kommentera

Sv: Fylleskandal?

Det ser ut som att det är dags att väcka liv i Björns gamla tråd från 2006 igen , se länk .

Kommentera

Sv: Fylleskandal?
Här hände det mycke´!
Kommentera

Sv: Fylleskandal?
Db_04: Eller inte?
Kommentera

Sv: Fylleskandal?

saxat från södertäljes hemsida

Södertälje Sportklubb har idag gjort en överenskommelse med Erik Norbäck om att gå skilda vägar. Detta baseras på att SSK och Erik Norbäck inte har samma värderingar. Till grund för denna överenskommelse ligger även tidigare händelser, inte bara den sista incidenten.

AIK nästa tro?

Kommentera

Sv: Fylleskandal?
87bth01: En riktigt trist historia och väldigt förvånande att det är just Nora som pekas ut. Han har för mig alltid framstått som oerhört seriös och professionell i sin inställning. Han gör alltid sitt jobb på isen och är en av de få i SSK som kan få godkänt efter förra säsongen.

Jag hoppas verkligen att detta inte slutar med att Erik och SSK går skilda vägar. Klubben måste naturligtvis markera att man inte accepterar ett sådant här beteende med någon form av disciplinära åtgärder men alla människor förtjänar en andra chans.
Kommentera

Fylleskandal?
Enligt SSKs hemsidas forum är det Erik Norbäck som fått för mycket av det goda. Men man ställer sig frågan, hur ovanligt är detta egentligen? Jag tycker man hör ganska ofta om hur mycket ishockeyspelare super, utan att för den skull behöver målas upp som en "fylleskandal". Jag menar, de flesta hockeyspelare är ju, liksom människor i övrigt, inte perfekta. Måste det tas upp och ältas varje gång det händer?
Kommentera

1124921 · »