Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1099233

Sv: Tack för det som varit, Strömberg/Nyman!
distanserad:
Sant iofs men tror du verkligen att risken är överhängande? Jag skulle gärna byta era "problem" mot våra. ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tack för det som varit, Strömberg/Nyman!
Puh: Njae, det bör väl inte vara några problem, men man verkar ju inte kunna vara säker på nåt denna säsong.

Det som ändå talar för oss är ju att vi under hösten spelat med olika formationer i varenda jävla match. Antar att Lener anävnder hösten till att laborera, och att Jan-Feb sen blir en inkörsperiod av 5:or som ska lira slutet av säsongen och slutspel tillsammans. För vad finns det ananrs för svar på hur man ena matchen kan göra en kalasinsats där kedjorna funkar helt fantastiskt bra ihop - för att sedan mönstra helt annolunda formationer nästa match.

Dessutom har vi en hel del "sparkapital" i spelare som tokunderpreseterat, men där börjar man ju tveka om det faktiskt finns nåt att hämta alls. Typ Surovy som i mångt och mycket oftast är en katastrof. Å andra sidan har vi haft en i det närmaste hel trupp så här långt - till skillnad från andra lag - så vi bör ju ha några poäng mer.

Det lär väl visa sig hur bra Lener egentligen är. Men fortsätter detta ojämna matchande med att ändra på vinnande kombinationer - ja då törs jag lova att jag personligen hade kunnat matcha laget till fler segrar. Även en blind kan ju se vad som funkar och inte funkar i vissa matcher och att spelare känner sig "hemma" med vissa spelare - och helt "vilsna" med andra. Ändå snurras det runt.

Jaja.
Kommentera