1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4734 inlägg · 375 ämnen

Zambonis vänner

315483 · » Till forumet


Sv: Zambonis vänner
mike:
jag vill också att den "tunga" sidan kommer tillbaka...;0)
Kommentera

Sv: Zambonis vänner
mike:
Du vet vad en sann hockeyälskare vill ha. ;-)
Kommentera

Sv: Zambonis vänner
håckla: Jag har ju redan startat upp en tråd i detta ämne. Skriv upp er i intresseklubben.
Kommentera

Sv: Zambonis vänner
Björn VII: Ja inte glömmer man de riktiga Zamboni-vännerna inte. Jag kan redan nu se det framför mig, de välartikulerade inläggen skrivna med en ismaskinschaufförs lena och vana hand. Tänk när oppfinnar-wästerlind kör igång och inte bara kör omkring på tomgång som han gjort de senaste veckorna. Jag är säker på att det blir riktigt bra fart under sulorna direkt.
Kommentera

Sv: Zambonis vänner
mike:

*skriver upp mig på kampanjlistan, om inte annat för det höga läsvärdets skull*.
Kommentera

Zambonis vänner
Jag skulle gärna vilja ha en gästbok där vi som är lite mer tekniskt lagda skulle kunna få utlopp för våra underfundiga ismaskinsbrydderier. T,ex hur man trimmar upp vår Eulalia II i Nolby Hockey till rena rama topprestandatiderna (mitt egna spolrekord ligger på strax under 10 minuter.)

Vridmoment/newtonmeter och såntdäringa dårå som smörjningen av skruvarna både den vertikala som den horisontala är viktigt att prata om. Kanske har vi någon fyndig person som har nått gammalt bra körschema liggandes i någon gammal skrivbordslåda uppe på vinden som skulle vilja få utlopp för sin skaparglädje i en egen gb. Det här är viktiga frågor för mekkargrabbar som bryr sig om sina Zambonisar.
Kommentera

315483 · »