1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1699330

Sv: HockeySnack version 5
Ovanlig fråga som jag har kollat upp. Ja det har ökat. Om man jämför med samma månad förra året så har den fördubblats. Om man jämför med för några år sedan så är den på samma nivå. Kollade även upp Brynäs som ligger på ungefär den mängd som de haft tidigare. Timrå är den stora förloraren de senaste åren då antalet inlägg är en femtedel av tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack version 5
En fråga till.

Finns det, eller planeras det att finnas någon ignorera-funktion på HS. Vissa är, som bekant, bara där för att irritera och bråka. Lättast vore om man kunde välja bort dessa personer.

Finns det?
Kommentera

Sv: HockeySnack version 5
Det är intressant. När det gäller Modosupportrarna har de flesta tappats till Twitter.

Själv tycker jag att det är lite svårt att diskutera på Twitter. Man måste hålla på med ofta för att bli tillräckligt flink.

Sedan är det nog bättre om man bara har hockeynördar i sitt flöde. Själv har jag inte det. Då blir det tråkigare ur hockeysynpunkt.

Gjorde lite reklam för hockeysnack på under taggen #Modose. Jag vet inte om det berodde på det, men nya användare som skrivit några inlägg tillkom efter det.

Ska prova igen och se om det händer något. Det finns rätt många Modoiter på med Twitter. Några till borde vara här, kan jag tycka. Ibland behöver man lite fler tecken än 140. Ibland kan jag tycka att Twitter är som nidbiden av norrlänningar - fåordigt

Var Timråsupportrarna tagit vägen vet jag inte. De är inte på Twitter heller. Kanske är Timrå den stora förloraren både hockeymässigt, publikt samt på nätet. Tråkigt, tycker jag.
Kommentera

Sv: HockeySnack version 5
Marcus: Hoppsan hejsan! Detta kräver att man vänjer sig.
Blev då bra mkt modernare. Än om jag gillade den lättlästa looken det gamla hade.
Dock undrar jag om det inte redan nu är lite lättare att navigera sig. Bara jag hittar hur man ser alla nyaste inlägg i resp. bok.
Kommentera