1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Läs om matchen

228446 · » Till forumet


Sv: Läs om matchen
Johan J:
Inte är du väl på "fullt allvar" så himla dum, att du tror att Kenta skulle "bussa" någon på en spelare i motståndarlaget ????
VARFÖR tror Du, att Kenta har förlängt sitt kontrakt med TIMRÅ IK?

Nä,nä, lägg AV num med den sandlådenivå som detta hamnat i.
Killarna är heltända och fokuserade. För dom existerar nu bara att "spela, äta, träna lätt, sova och vila", så länge man är kvar i detta slutspel.
Om någon avsiktligt i detta läge, skulle ge sig på att skada en motståndare, så kommer detta ENBART att slå tillbaka mot TIMRÅ.
Däremot ska man givetvis fortsätta att spela HÅRToch TUFFT, och inte vika ner sig i en enda närkamp. Men man MÅSTE hålla sig Coola nu, och inte hamna i numerärt underläge. Fuleå kommer att sätta allt på ett kort i morgon, och retas och jäklas så mycket det bara går, för att få TIK-spelarna ur balans och börja slå tillbaka.
Hoppas nu att TIK klarar av detta, och i stället går in för att SPELA UT F U L E Å !!!!!!!!!!
Det blir en RYYYYYYYYSSSAAAAAAARRRREEEEEE !!!!!!!!!

TIMRÅ IK 4 Ever!!!
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Dysso: Ja, men hypotesen var en förläng av Kapanens uttalande i någon av tidningarna där han välkommnar Luleå till Timrå imorgon med. Vill de ha krig så är det välkomna imorgon.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J:

Det tror faktiskt inte jag heller, men det var du som började prata om hypotetiska överfall på Henriksson...
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Dysso: Timråspelarna är inte dummare än att det förstår det.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Här följer lite fakta historiskt sett, mellan Timrå IK och Luleå Hockey (IFK Luleå, GROKO Hockey, Luleå HF)

Genom tiderna har Luleå haft mycket svårt att vinna i Timrå. Endast 3 segrar på 19 försök...

Statistik eller förbannad lögn??
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J:

Hoppas för Timrås skull att dom inte har några sådana ideer, för jag tror knappast det vore särskilt positivt vare sig för laget eller de inblandade spelare om dom försöker skada någon.

Publiken däremot ska givetvis göra sin stämma hörd, och det är en helt annat femma. Där räknar man såklart med att dom ska bua åt alla som rör Kapanen...

Själv hoppas jag det blir en jämn, tuff match imorgon, där ingen kliver över gränserna och medvetet försöker skada någon annan.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Dysso: Det där får killarna på isen sköta. De har säkert sina egna ideer. Vad gäller publiken däremot så är allt upp till dem.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J:

Antagligen så får Sjögren och Styf inte spela mer Slutspelshockey då. Ska vi inte försöka ta och höja oss lite över sandlådenivån nu?
Min pappa kan ändå spöa din ..
Kommentera

Sv: Läs om matchen
klm: Han insjuknade i maginfluensa precis innan matchen.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Varför spelade inte Kalle? Kommer han spela i den livsviktiga fighten i morrn kväll?
Kommentera

Sv: Läs om matchen
dr Dängroth: Japp! Fler vapeninspektörer är enda lösningen! Såväl när det gäller Irak som Luleå!
Kommentera

Sv: Läs om matchen
kronblom: Om Kimmo Kapanen måste utgå pga eventuell skada så kommer Fredrik Andersson in i hans ställe. Han har plusstatistik på Luleå och det psykologiska övertaget. Vad händer om Lill-Kenta bussar Sjögren och Styf mot Henriksson? Törnqvist har väl stått en match (mot Linköping) i årets Elitserie och är ett STORT frågetecken!
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J: Läste i Aftonbladet idag att Kimmo varnar för krig, så Hendriksson får nog akta sig om dom kör på Kapanan! Självklart kommer publiken att göra sitt, det blir fullsatt i ladan imorron!
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Redax 2: Kimmo Kapanen välkomnar Luleå till Ladan imorgon och publiken gör väl sitt till hoppas jag.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Äh, inte är vi så fåniga att vi anmäler folk till det där spektakel som kallas disciplinnämnd. Vi kör över dom nästa kvartsfinal istället...

Hursomhelst, nu torde det vara slutsnackat om Sjögrens tackling. Oavsett vad som står i regelböcker och vad som dömts ut är det bra mycket mer knapsu att armbågstackla målvakten (Nästen som gör något liknande skall i isen snabbare än jag hinner skriva Mike Tyson...) än att armbågstackla en av Elitseriens mest utvisade spelare...
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Lulekickan: "Det var onödigt att fullfölja eller
inte försöka väja om det var så att det inte var avsiktligt".
Rimligtvis så bör det väl vara avsiktligt om man inte försöker väja...eller?

Om du nu är så objektiv i ditt omdömme som du har påstått i ett
antal tidigare inlägg här på HS,borde även du ha sett att det var Luleå som stod för "fulspelet" igår.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Lulekickan: Läs då domarens tankar inför domslutet.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J: Nej, han fick matchstraff och riskerar därmed avstängning. Det är en viss skillnad.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Lulekickan: Men det du säger nu är att ju att Sjögren inte heller skulle haft avstängning. Han tog ju också sitt straff omedelbart efter incidenten och fick lämna isen.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Lulekickan: Den enda lösningen nu är fler vapeninspektörer(domare)...
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J: Kanske för att dina upprörda känslor är oproportionerliga. Att jag inte försvarar Hägerbäck betyder inte att jag istället tycker att han borde få livstids avstängning, vilket du tycks anse. Om inte Sjögrens tackling var så hemskt, vad är då hemskt? Och ja, han har tagit sitt straff - gör det att tacklingen inte existerat? Hägerbäck har också tagit sitt straff - det straff han rätteligen skall ha för incidenten. Varför grinar du då?
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Lulekickan: Jag stod tio meter från händelsen i COOP Arena och reagerade inte nämnvärt på tacklingen. Eftersom arenan saknar möjlighet att visa repriser fick jag först vid senare sportnyhetssändningar på SVT och TV4 se matchbilder.

Spelsekvensen så inte alls så farlig ut som och det sätt halva Sverige svartmålat Sjögren tycker jag är en aning orättvist. Grabben har fått sitt straff och avtjänat detta.

Om du inte försvarar Hägerbäck men samtidigt spyr galla över Sjögren, varför har du då svårt att acceptera mina upprörda känslor?
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J: Jag har inte försvarat honom. Det var onödigt att fullfölja eller inte försöka väja om det var så att det inte var avsiktligt. Målvakten är helig, fast din reaktion är helt oproportionerlig, vilket är föga överraskande om man har läst dina alster.

Du måste vara mer illa däran än Sjögren själv om du kallar det för en "liten törn". Den tacklingen hade lika gärna kunnat sluta med förlamning. "Sjögren bortförklarade sig inte". Nähä, de patetiska uttalandena om att det beroddee på att Bulan är så kort (hela 5 oerhört långa cm kortare än Sjögren) osv var inte del i någon bortförklaring? Då vet jag.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Lulekickan: Say no more! Ställ dig inte och försvara honom. Du gör dig bara själv en björntjänst. Minns hur tonerna lät när Berglund vek ned sig efter Christian Sjögren lilla törn. Hela Luleå skrek att Sjögren! Händelsen renderade i en månads avstängning efter disciplinnämdens beslut. Sjögren bortförklarade sig inte utan tog straffet. Jag förstår om det blev upprörda känslor även om inte tacklingen såg så farlig ut.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Johan J: Ekman blev inte ens avstängd utan fick 5 minuter för något som var avsevärt fulare och som han dessutom själv sa att han gjorde i avsikt att skada. Skärp dig.
Kommentera

Sv: Läs om matchen
Mr Danne: Timrå borde anmäla Hägerbäck till Disciplinnämden omedelbart. Nils Ekman + Jonas Hägerbäck = Samma pappa?
Kommentera


228446 · »